Crestron Mercury is een desktop-apparaat dat audio- en videoconferenties, BYOD multimediapresentaties en web collaboration mogelijk maakt. Aangeboden in de varianten CCS-UC-1 W / PS KIT (basispakket) en CCS-UC-1-AV W / PS KIT (videopakket). Het basispakket ondersteunt SIP VoIP handsfree kits, Bluetooth en USB-audio. Het videopakket biedt functies voor multimediapresentaties, videoconferenties en een USB-camera.

Crestron Mercury transformeert uw vergaderruimten in zeer effectieve samenwerkingsruimten en maakt locatie-onafhankelijke samenwerking en het delen van inhoud mogelijk met één gebruiksvriendelijk apparaat. Het enige dat nodig is, is een laptop of computer die is uitgerust met Zoom Rooms, Skype voor Business, Cisco WebEx, GotoMeeting, Slack of een andere UC-toepassing. Full-duplex audio en optionele HD-resolutie maken de vergaderervaring productiever en aangenamer voor alle deelnemers. Bovendien is Crestron Mercury eenvoudig te implementeren en te beheren.