Voor bedrijven met beperkte mogelijkheden om samen te komen, biedt de Samsung Flip uitkomst. Elk kantoor of beschikbare kamer wordt in een handomdraai getransformeerd tot een multifunctionele huddle room. Een draagbare en verrijdbare standaard biedt gebruikers de mogelijkheid om waar en wanneer ze maar willen bijeen te komen.

Flip Notation
Tekenen, Schrijven, Inspireren
Ontdek het plezier van ouderwets schrijven in een multifunctionele digitale dimensie, met een breed scala aan kleuren, stijlen en breedtes. Er kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd schrijven, met wat voor tool dan ook.

Flip Capture
Samen vastleggen
Dankzij de brede verbinding van Samsung Flip kun je samen met uw team notities maken en delen in verschillende documenten, die allemaal optimaal leesbaar zijn.

Flip Navigation
Navigeer instinctief
Het slimme, gebruiksvriendelijke menu van Samsung Flip vergemakkelijkt navigatie zodat je toepassingen sneller kunt openen en content direct volledig zichtbaar is. Facilitators kunnen ook individuele content apart bekijken en rechtstreeks op het scherm wijzigingen aanbrengen.

Flip Protection
Bescherm waardevolle ideeën
Laat jouw revolutionaire ideeën niet in verkeerde handen vallen dankzij een verbeterd veiligheidssysteem. Elk in-office team kan een numeriek wachtwoord instellen om het display te vergrendelen en zo gevoelige content te verbergen.

Flip Connection
Profiteer van veelzijdige connectiviteit
De connectiviteit van Samsung Flip maakt een volledig gesynchroniseerde, gebruikersvriendelijke samenwerking mogelijk. Verbind jouw persoonlijke apparaten met het centrale scherm voor het interactief delen van content en maken van aantekeningen.

Flip Synchronization
Synchroon kijken en bewerken
Dankzij Touch Out Control kunnen gebruikers hun persoonlijke apparaten synchroniseren met de digitale flipchart voor realtime weergave en bewerking. Aanpassingen op het centrale scherm worden automatisch weergegeven op het persoonlijke apparaat van de gebruiker, en vice versa. Alle gebruikers zien hetzelfde.

Flip Presentation
Professionele presentatie
De Samsung Flip is ideaal om te gebruiken in huddle rooms. Dankzij een veelzijdige pivotmodus (rotatiemodus) en ergonomische standaard kan elke digitale flipchart horizontaal (landschap) en verticaal (portret) worden ingesteld, afhankelijk van jouw behoeften.

Flip Distribution
Moeiteloos delen van verslagen van vergaderingen
Iedereen die weleens bij een vergadering zit, weet hoe frustrerend het kan zijn om handgeschreven verslagen door te sturen. Met de Samsung Flip behoort dit tot het verleden. Bewaar gesprekken en belangrijke content in de centrale opslagruimte van het display, en deel eenvoudig met jouw collega’s via mobiele en digitale kanalen.

Flip Touch
Navigatie en communicatie met touchfunctionaliteit
InGlass™-technologie zorgt voor realtime feedback en verbindingen zonder vertraging. Gebruikers kunnen zonder haperingen schrijven en tekenen, net zoals op papier.

Flip Design
Innovatief, stijlvol en gebruiksvriendelijk
Het slanke, grijze ontwerp van de Samsung Flip geeft elke ruimte een vooruitstrevende uitstraling. Met een ergonomische schuine stand van 4,5º, een ruime lade aan de voorzijde en een penhouder voor alle essentiële vergadertools, hebben jij en jouw team alles bij de hand en alle ruimte om te focussen op wat belangrijk is.

Flip Display
Presenteer beeldmateriaal haarscherp
Samsung Flip biedt een consistente en heldere UHD-beeldkwaliteit, ongeacht de omgeving en het gebruikte apparaat. Overtuig iedereen in de vergaderruimte met krachtig en sprekend beeldmateriaal.

Flip Solution
Jouw ideeën binnen handbereik
Je hoeft niet meer bang te zijn dat aantekeningen zoekraken of worden gewist. Ondersteund door het krachtige besturingssysteem TIZEN 3.0 biedt de Samsung Flip een uitgebreide, centrale opslagplaats voor vergadercontent. Bovendien beschikken jij en jouw team met TIZEN 3.0 over een intuïtieve interface om opgeslagen stukken te vinden en bekijken. Begin je vergaderingen op tijd en zonder lange opstarttijd. Ingebouwde sensoren activeren het scherm van de Samsung Flip als gebruikers het scherm naderen, een pen pakken of roteren tussen portret- en landschapsmodus. Jij en jouw collega’s snijden probleemloos een nieuw onderwerp aan of gaan gewoon verder waar jullie waren gebleven.

Kom kennis maken met de volgende stap in interactief presenteren / vergaderen en maak een afspraak met één van onze audiovisuele experts via: 010 – 82 00 306 of info@2orange.nl