Samsung komt met een nieuwe versie van de Flip. De Samsung Flip is gemaakt om de ouderwetse papieren flipover te vervangen. Het is een 55 inch 4K touchscreen, die u met name kan gebruiken in kantoren en vergaderruimtes. Naast tekenen kan u er ook video’s op tonen en presentaties houden.

Wat is de Samsung Flip

Zoals in de intro al verteld is, is de Samsung Flip een complete oplossing voor kantoren en vergaderruimtes. Hij vervangt de papieren flipovers, is als whiteboard te gebruiken en kan tevens gebruikt worden voor presentaties en om video’s te bekijken. En dat allemaal in één enkel apparaat. Door de speciale beugel is het scherm eenvoudig 90 graden te draaien, zo kan hij zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.

Mogelijkheden

Naast het tonen van video’s en presentaties kan het scherm nog meer. Teken bijvoorbeeld eenvoudig een diagram, of gebruik uw hand om aantekeningen te wissen. De meegeleverde pen heeft twee kanten, een pen en een stift. Het scherm herkent welke gebruikt wordt en kiest op basis daarvan het type penseel. Daarnaast beschikt het scherm over WiFi en een USB aansluiting.

Netwerk en delen

De Samsung Flip geeft ook de mogelijkheid om gemaakte tekeningen/diagrammen te delen. Bijvoorbeeld via de mail of op een USB. Maar u kan het ook opslaan naar een netwerkschijf. Het is heel eenvoudig om te doen; U drukt bovenin op export en vervolgens op de gewenste methode. Zo simpel kan het zijn. De USB kan ook gebruikt worden om afbeeldingen en dergelijke te importeren.

Samsung Flip Infographic

Presentaties

Met de Samsung Flip wordt presenteren makkelijk. Met Miracast kan u snel en eenvoudig uw laptop of smartphone projecteren op het scherm. Daarna is het mogelijk om het scherm te bedienen vanaf zowel telefoon als op de Samsung Flip. De HDMI-aansluiting maakt het ook mogelijk om een laptop of computer bedraad aan te sluiten. Door een USB kan de laptop dan vanaf het scherm bediend worden. En kan u eenvoudig tekenen op de laptop, via het touchscreen.

Nieuwe functies van de Samsung Flip

Na de FLiP 55 inch is er nu de tweede generatie; De Samsung Flip 65 inch. Naast dat het grotere scherm voor nog meer toepassingen te gebruiken is, komt het ook met meerdere nieuwe features. Waaronder de mogelijkheid om over elk type content te schrijven, zonder dat dit invloed heeft op de oorspronkelijke laag. Ook herkent het scherm nu verschillende penseeldiktes en is het mogelijk om het scherm te delen op meerdere schermen. Zo kunnen bijvoorbeeld meerdere ruimtes meekijken.

Samsung Flip MultiTouch

Ontvang vrijblijvend advies

Uiteraard is dat nog lang niet alles wat de Samsung Flip kan. De lijst met mogelijkheden is bijna oneindig. Wij vertellen u graag over de rest van de opties. U kan natuurlijk ook een afspraak maken om langs te komen, dan laten wij u de mogelijkheden zien. Als partner van Samsung geven we u graag advies.

Installatie
Indien u besluit een Samsung Flip, of een dergelijke oplossing aan te schaffen, kunnen wij dit ook voor u installeren en onderhouden. Onze specialisten vertellen u graag vrijblijvend wat de kosten en mogelijkheden zijn.