Sinds december 2018 zijn Plantronics en Polycom samen verder gegaan onder de naam Poly. Door deze fusie kan Polycom nog betere audiokwaliteit leveren en meer innovaties toepassen op de al professionele en universele apparatuur. We zijn nu inmiddels ruim 1 jaar verder en in dat jaar zijn er veel mooie dingen gemaakt. Zo heeft Poly(com) nu diverse koptelefoons met actieve noise cancelling, maar ook oordopjes met uitstekend geluid voor muziek.

Nieuwe producten

Poly levert nu diverse nieuwe mogelijkheden en producten. Zo zijn er hoofdtelefoons, oordopjes en headsets. Die dan weer onderverdeeld kunnen worden in verschillende categorieën. Namelijk; Gericht op spraak en gesprekken, gericht op mobiliteit of bijvoorbeeld om je af te sluiten van de omgeving om de concentratie te bevorderen.

Plantronics DECT Headset
2Orange Polycom Studio videoconferencing

Nieuwe technieken bij Polycom

Ook zijn er diverse nieuwe technieken toegepast, zoals noise cancelling en de mogelijkheid om omgevingsgeluiden compleet weg te filteren. Zo heeft de persoon aan de andere kant van het gesprek niet eens door dat u in de auto zit, of bijvoorbeeld in een drukke en luidruchtige omgeving bent.

Partner van Poly

Als partner van Poly is het voor ons nu mogelijk om u, naast videoconferencing, ook te voorzien van headsets en oordopjes. Zo kan u uw hele bedrijf voorzien van sublieme audiokwaliteit voor zowel het bellen van klanten en leveranciers als het luisteren van muziek voor de werknemers. Het straalt professionaliteit uit naar uw klanten als uw gesprekken helder zijn en geen omgevingsgeluid bevatten.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor het samenstellen van de apparatuur. Zo kan een Polycom DECT telefoon gekoppeld worden met een headset, hoofdtelefoon of zelfs oordopjes. Maar ook een volledig smartphone aangedreven systeem is mogelijk. Dan belt u eigenlijk altijd vanaf uw smartphone. De smartphone legt u op de wireless charger van de desk stand en de telefoon maakt automatisch verbinding. Dit zorgt voor een eenvoudige werkwijze vanaf 1 centrale plek.

Logo Poly

Advies

Onze specialisten helpen u graag verder. Wij kunnen u voorzien van advies voor diverse videoconferencing systemen, waaronder die van Polycom, maar ook van verschillende narrowcasting oplossingen. Wij kunnen een totaaloplossing leveren en onderhouden. Van Smartbuilding tot en met de digital signage projecten. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of maak een afspraak om de mogelijkheden te komen bekijken in onze showroom.