GoBright is een software developer die Roombooking software maakt. Room Booking of Room Management software maakt het mogelijk om vergaderruimtes en overige ruimtes te reserveren. Zo wordt het zoeken naar een beschikbare ruimte verleden tijd.

GoBright Room Booking Display

Wat is Room Booking?

Met Roombooking software kan u eenvoudig, bijvoorbeeld op een tablet, een ruimte reserveren. U kan daarbij de tijden aangeven en door wie en waarvoor de ruimte gereserveerd is. Dit voorkomt dat de ruimte al bezet is en maakt het makkelijker om, bijvoorbeeld vergaderingen in te plannen. Daarnaast wordt een ruimte weer vrijgegeven wanneer persoon die de ruimte gereserveerd heeft niet komt opdagen.

Nooit meer zoeken naar beschikbare ruimtes

Heeft u het ook wel eens meegemaakt? U hebt een vergaderruimte nodig, maar de ruimte die u in gedachte had is bezet voor een kleine meeting. En alle andere ruimtes zijn te klein. Met Roombooking software is dit verleden tijd. U kan op een eenvoudige manier een kamer reserveren en zo voorkomen dat de ruimte niet beschikbaar is. Daarnaast is het nog nooit zo makkelijk geweest om bij te houden hoe vaak een vergaderruimte wordt gebruikt.

Go Bright Individuele flex werkplek

Flexwerken met GoBright

Naast Roombooking biedt GoBright ook een oplossing voor flexibele werkplekken. Met hun speciale Desk Booking software kunt u eenvoudig in één oogopslag zien welke flexibele werkplekken beschikbaar zijn. Maar ook hoeveel er beschikbaar zijn en waar die plekken zich bevinden. Zo hoeft u dus nooit meer te zoeken naar een beschikbare werkplek. Met de speciale sensoren die GoBright levert, wordt gecontroleerd of de gereserveerde werkplekken ook daadwerkelijk bezet zijn. Indien er een langere periode geen beweging gedetecteerd wordt, dan wordt de werkplek weer vrijgegeven.

Roombooking & Bezoekersregistratie

Voor uw ontvangstruimte kan u kiezen voor de digitale receptie van GoBright. Bezoekers kunnen zich eenvoudig en zelfstandig aanmelden. Daarna kan u eventueel een badge laten printen, de afspraak bellen of de route tonen. Uiteraard voldoet dit systeem aan de AVG wet.

GoBright Digitale Receptie

Mogelijkheden en Advies

Er zijn nog veel meer dingen mogelijk met GoBright. Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten hardware voor Room Booking en digitale Wayfinding. Of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom voor een live demonstratie van de diverse Roombooking en flexibele werkplek hardware en software die wij kunnen leveren en installeren.