Domotica intergratie

Domotica

Voor de één is domotica een woning die levensloopbestendig is geïnstalleerd. Voor de ander is het in iedere ruimte speakers, blinds/rolgordijnen/raambekleding en schermen met volautomatisch licht als je de ruimte betreedt.


Voor ons is domotica het zodanig installeren en integreren van de wensen van de gebruiker, zodat de installaties prettig en gemakkelijk bedienbaar zijn en optimaal tot hun recht komen. Hierdoor draagt de installatietechniek volledig bij tot het wooncomfort van de gebruiker.

Eigenlijk gaat het om lifestyle, en niet om de installatie op zich. Je woont gewoon lekkerder. Als je naar bed gaat, dan kun je vanaf je touchpanel remote alle gordijnen of rolluiken sluiten, de verwarming lager zetten, alle lichten uit doen behalve die op de route naar de slaapkamer en de beveiliging inschakelen. Je ziet in één oogopslag dat alles in orde is en dat geeft een prettig gevoel. Een andere service die we vaak bieden is de 24-uurs monitoring. Alle modules in het huis worden één keer per uur vanuit een centrale aangeroepen om te kijken of deze nog functioneren. Als er iets hapert kunnen we preventief actie ondernemen. Soms kunnen we dingen online resetten, maar we nemen contact op om een afspraak te maken als dat niet mogelijk is. Het gaat zelfs zo ver dat we de klant kunnen waarschuwen dat de lamp in zijn home-cinema projector het einde van zijn levensduur nadert. Ieder systeem gaat een keer kapot, dat is een gegeven, maar met goede monitoring kun je veel voorkomen. Eén van de redenen waarom we ons marktleider kunnen noemen is dat zeer hoge serviceniveau. Onze unieke overkoepelende visie is een andere reden.

Domotica heeft de toekomst. Het is dé manier om meer comfort, gemak en veiligheid in uw woning te krijgen. Waar soortgelijke bedrijven zich beperken tot de installatie en/of integratie van audio- en videosystemen, verzorgen wij uw totaalplaatje waarin zowel audio, video, verlichting, verwarming, koeling, ventilatie en beveiliging zijn meegenomen.

We leven in een tijd waarin duurzaam omgaan met energie centraal staat. Wij spelen daarop in met onze energie-efficiënte toepassingen voor onder andere klimaat- en verlichtingsregelingen. Onze LED-verlichting is zowel in kleur als in vermogen regelbaar. Hierdoor brengen wij de sfeer en warmte van traditionele verlichting, op een duurzame manier. Zowel binnen als buiten.

In boardrooms komen verschillende audiovisuele technieken samen. In een boardroom verzorgt u namelijk niet alleen uw bedrijfspresentaties, u wilt er ook videobeelden tonen, eventueel vanaf uw laptop, tablet of telefoon. Wellicht wilt u vergaderingen opnemen. Of misschien wilt u videoconferenties houden? Hoe meer disciplines samenkomen in een ruimte, hoe groter de kans dat u het spoor bijster raakt en worstelt met de bediening van de diverse toepassingen. Of toch niet? Wat als processen vereenvoudigd kunnen worden? 2.Orange is specialist in de totaalaanpak in high end boardrooms, op het gebied van media, verlichting en elektrisch bestuurbare raamdecoratie. Onze specialisten kijken niet alleen naar de techniek zelf, maar vooral naar de eindgebruiker. Van welke toepassingen maakt u gebruik? Wat is hoofzaak, wat bijzaak? Welke processen moeten worden geautomatiseerd? Ook de meest complexe systemen worden voor u toegankelijk gemaakt. Met een handeling op het centrale bedienpaneel of met een druk op uw touchscreen kunt u niet alleen beeld en geluid, maar ook verlichting, verwarming, koeling en ventilatie aanpassen aan uw situatie.

Graag laten wij de mogelijkheden van domotica zien in ons experience center, een afspraak kan snel ingepland worden om een bezoek te brengen aan ons center zodat u in de praktijk kunt zien hoe bijvoorbeeld een boardroom ingericht kan worden.

Ik wil graag wat vragen hierover.