Interactieve vloer-wand-etalage projectie

Interactieve vloer-wand-etalage

Interactieve etalage - ruit

2.Orange maakt van uw winkelruit een interactieve etalage. Het interactieve touch- em motionsysteem reageert hierbij op de aanraking en beweging van voorbijgangers en moedigt potentiële klanten 24 uur per dag aan tot ‘window shopping’. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een passant bij een makelaar het aanbod woningen kan bekijken en de informatie naar zijn mail stuurt.

Op de binnenzijde van de ruit wordt een doorzichtig folie of paneel gemonteerd. Daarop wordt met behulp van een projector een beeld naar buiten gericht. Daarnaast wordt er een camera geïnstalleerd die alle bewegingen registreert. Er zijn ook varianten mogelijk waarbij gebruik wordt gemaakt van een lcd of plasma videowall. Zowel de projector als het folie/paneel/display en de camera zijn verbonden met een computer die elk contact met de winkelruit registreert en deze informatie gebruikt om te communiceren met de potentiële klant die buiten staat. Door gebruik van hoogwaardige apparatuur is het systeem zeer stabiel en is een goede beeldkwaliteit gegarandeerd. Het geheel is leverbaar met standaard of op maat gemaakte software. De folies en de panels hebben een zeer laag gewicht en lange levensduur. Ze zijn beschikbaar in de standaard afmetingen van 32 tot 134 inch, grotere afmetingen zijn mogelijk op aanvraag. Het systeem is simpel te installeren in elke etalage en eenvoudig in gebruik.

Naast het plaatsen van een dergelijk systeem in de etalage van een makelaar zijn er ook talloze alternatieve toepassingen denkbaar. Zo kunnen de interactieve boodschappen ondermeer getoond worden in wachtruimtes, restaurants, winkels en bij recepties of beurzen. Door de vele softwaremogelijkheden kan de content op gewenste wijze worden ingevuld.

Interactieve vloer - wand

Een soortgelijke techniek als bij de interactieve etalage kan ook worden toegepast op vloeren. Hier is het alleen niet nodig om een folie, panel of display te plaatsen. Hierbij worden er beelden op de vloer geprojecteerd die reageren op zelfs de kleinste bewegingen van mensen. Zo is het mogelijk om digitaal een potje te voetballen of voorbijgangers door logo’s of teksten bij iedere stap te laten ‘achtervolgen’.

Van bovenaf wordt met een projector een beeld op de vloer geprojecteerd. Daarnaast wordt er een camera geplaatst die elke beweging op de vloer registreert en deze informatie gebruikt voor de interactie tussen de passant en de vloer. Zo wordt niet alleen de ‘gebruiker’ geëntertaind, maar kunt ook op een spectaculaire wijze uw boodschap kwijt. Ook voor dit interactieve projectiesysteem geldt dat alleen wordt gewerkt met hoogwaardige apparatuur waardoor stabiliteit en een goede beeldkwaliteit zijn gegarandeerd. Er is een groot aanbod van standaard templates, maar de software kan ook speciaal op uw wensen worden afgestemd. Het systeem is eenvoudig en snel te installeren in vrijwel elke setting en simpel in gebruik.

Zoals vermeld, kan de interactieve vloer vrijwel in elke setting worden gebruikt. Natuurlijk heeft deze belevenis de grootste impact op plaatsen waar veel mensen komen. Denkt u hierbij aan showrooms, evenementenhallen, musea, winkelcentra, restaurants, bioscopen, warenhuizen, wachtruimtes, etc. Dankzij het spelelement is het ook zeer leuk voor kinderen. 

Onze specialisten nodigen u graag uit om kennis te maken met alle interactieve mogelijkheden en denken met u mee welke oplossing bij uw situatie past.

Ik wil graag wat vragen hierover.