Crossmedia Narrowcasting

Deze oplossing is een complete Crossmedia Tool waarbij narrowcasting niet alleen toegepast wordt op de schermen welke vast gemonteerd zijn. Het uitgangspunt bij deze oplossing is een complete softwareoplossing waarbij streaming plaats vindt naar de vaste schermen, tablets en overige mobile devices. Bijvoorbeeld het sturen van roosterwijzigingen op scholen naar de vaste schermen in de diverse ruimtes en tevens naar de mobile devices van studenten. Het beheer van uw content zal plaats vinden als cloud oplossing of op uw server. Alle content kunt u via een paar muisklikken aanpassen en streamen naar het gewenste device of naar alle devices tegelijk.

Middels het overzichtelijk control panel heeft u overzicht over uw schermen en content. Het aansturen van één scherm tot honderden schermen is geen enkel probleem en toch overzicht. U heeft volledige vrijheid om vanuit elke applicatie content toe te voegen en te streamen. Koppelingen met bijvoorbeeld uw eigen database zijn standaard aanwezig of eenvoudig door 2.Orange te realiseren.

 

Het gecombineerd gebruik als standalone narrowcasting tot en met volledige interactieve narrowcasting. Interactieve narrowcasting in combinatie met touchscreens maakt het mogelijk dat gebruikers gewenste informatie kunnen bekijken en navigeren. Indien er geen gebruik gemaakt wordt van de interactiviteit zal uw presentatie getoond worden welke u gemaakt en gepland heeft.

U krijgt de beschikking over een scala aan templates. Daarnaast heeft u de vrijheid om eigen templates te maken en te beheren.

Dit is een oplossing welke verder gaat dan alle overige oplossingen:

  • Mogelijkheden tot compleet Crossmedia Tool en Interactieve narrowcasting door gebruik van touchscreens.
  • Softwareoplossing welke als cloud en server versie mogelijk is
  • Volledige vrijheid en eenvoudige bediening

​De keus welke Narrowcasting - Digital Signage oplossing kunt u het beste bepalen door onze specialist te benaderen voor een vrijblijvende inventarisatie. 

Ik wil graag wat vragen hierover.