Wikiwand

Wikiwand

Uitdagende projecten gaan wij niet uit de weg, het kan leiden tot nieuwe ontwikkelingen welke voor andere organisaties ook geschikt zijn. Het ontwikkelde Wikiwand project is gestart vanuit een samenwerking tussen de Stoas Vilentum Hogeschool, Relius en 2.Orange. Deze drie partijen hebben voor de nieuwbouwlocatie van de Stoas Vilentum Hogeschool een wand ontwikkeld welke de naam Wikiwand heeft gekregen en zo ook als merknaam is gedeponeerd. Deze wand is een interactieve wand waar door middel van projectie interactief op gewerkt kan worden. De wand is voorzien van een magnetische coating waardoor deze magnetisch en tevens als whiteboard wand is te gebruiken. Het grote voordeel is dat op een groot oppervlak (gehele wand) geschreven, geplakt en interactief gewerkt kan worden.

Inmiddels is het project wikiwand breed geaccepteerd binnen de Hogeschool en overige onderwijsinstellingen. Zelfs buiten het onderwijs worden de interactieve Wikiwanden toegepast. Het brainstormen op een wand krijgt een geheel andere dimensie en medewerkers en studenten ervaren het als een uitkomst om niet meer alleen op het whiteboard te hoeven schrijven. "We kunnen nu de gehele wand gebruiken en meerdere personen kunnen gelijktijdig werken".

Bovenstaande Wikiwand is één van de innovatieve ontwikkelingen waarbij niet alleen audiovisuele middelen maar ook overige middelen worden toegepast om een nieuwe ontwikkeling op presentatie gebied te krijgen. Een Wikiwand is toepasbaar in vele branches en op vele muren. Graag komen wij bij uw organisatie kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil graag wat vragen hierover.