Zaalreserveringssysteem

Zaalreserveringssysteem

Is bij u het reserveren van een vergaderkamer een tijdrovende klus? Heeft u overzicht welke ruimte beschikbaar is voor 20 personen inclusief een touchscreen en beamer? Door onze zaalreserveringssystemen weet u exact vanaf uw werkplek of bij de zaal zelf of deze beschikbaar is voor uw meeting. Wij hebben meerdere zaalreserveringssystemen. Van standalone oplossingen tot en met geïntegreerde oplossingen met uw outlook systeem of narrowcastingsysteem. Naast de functionele toepassing geeft het uw organisatie ook een professionele uitstraling naar uw medewerkers maar ook naar uw bezoekers.

Ons Evoko Room Manager is een nieuw softwaresysteem voor het reserveren van een vergaderruimte en de meegeleverde hardware geeft de boeking-status real time weer in het aanraak gevoelige scherm naast de vergaderzaal. U boekt vergaderingen, net zoals u dat gewend bent in Microsoft Outlook. De Evoko Room Manager maakt het ook mogelijk om de boeken te controleren door de status direct op het touch-gevoelige scherm te laten zien. De rode of groene achtergrond verlichting van het scherm zorgt ervoor dat u op afstand kunt zien of de ruimte vrij is of niet.

Ons Narrowcasting zaalreserveringssysteem kan gekoppeld worden met uw overige narrowcasting oplossing en is een ideaal middel om bij de zaal extra informatie weer te geven. Wat is er nog mooier om bijvoorbeeld het logo van uw klant te tonen bij de gewenste zaal en/of te voorzien van een welkomst boodschap.

Naast de softwareoplossing plaatsen wij ook het gewenste formaat (touch)screen bij de zaal, eventueel in combinatie met overige presenteermiddelen.

 

Ik wil graag wat vragen hierover.