Beeldschermen en Professionele Monitoren

Beeldschermen / Monitoren

Professionele monitoren worden toegepast in diverse situaties waarbij kwalitatief goed beeld van belang is. Projectoren / Beamers worden steeds meer vervangen door LED beeldschermen in presentatieruimtes en vergaderkamers. De professionele monitoren van Samsung, LG, Sharp, Toshiba en BenQ, genaamd Large Format Displays (LFD), is de oplossing voor elk gewenst professioneel gebruik. Door een scala aan mogelijkheden en opties die standaard op de monitoren zijn meegeleverd, zijn dit de allround professional modellen.  

De professionele monitoren zijn bijvoorbeeld uitgerust met een automatische timer, zodat u bepaalt wanneer u de content afspeelt. Een professionele monitor heeft ingebouwde speakers, zodat extra randapparatuur niet nodig is. U heeft de keuze om uw scherm liggend (landscape) of staand (portrait) te gebruiken.

Verder zijn er mogelijkheden voor Slide- in pc's, System on Chip (SoC) en settop boxen, zodat u een alles in één scherm heeft en bediening op afstand via RS232 of RJ45. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening kunt u monitoren van dichtbij of van veraf aansturen en op afstand regelen op bijvoorbeeld volume en helderheid. Een combinatie van monitoren, rekening houdend met een ultra dunne bezel (rand) geeft een professionele videowall. 

2.Orange werkt uitsluitend met monitoren van A-merk fabrikanten. Onze adviseurs kunnen u het juiste advies geven voor uw project inclusief de juiste ophangsystemen en controlsystemen waardoor een afstandsbediening overbodig is.

Wij zijn selected dealer van:

  • Samsung
  • LG
  • Sharp
  • BenQ
  • Toshiba

Oplossingen met monitoren voor uw vergaderkamer, boardroom, controlroom, receptie, narrowcasting of klaslokaal nodig, wij kunnen u de verschillen laten ervaren.

Ik wil graag wat vragen over Beeldschermen / Monitoren.