Bekabeling

Bekabeling

Waarom een specifiek gedeelte over bekabeling? In de praktijk wordt dit vaak als bijzaak gezien maar is praktisch misschien wel het belangrijkste van uw Audiovisuele ICT omgeving. Natuurlijk zijn er diverse soorten en kwaliteiten in bekabeling inclusief alle overige componenten zoals aansluitpunten, switches, transmitters etc. Afhankelijk van uw installatie zal er een gedegen kabelplan inclusief gekozen kwaliteit gemaakt en besproken worden. Het plaatsen van bijvoorbeeld een 4k videowall oplossing aangestuurd met een PC welke op 50 meter afstand staat vraagt om een kwalitatief perfecte kabel en overige componenten.

Met 2.Orange kunt u rekenen op gecertificeerde en geteste kabels die voldoen aan de huidige kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. 2.Orange zorgt er ook voor dat alles netjes wordt weggewerkt, voorzien van een label en gedocumenteerd. Zo is en blijft alles overzichtelijk, ook voor toekomstige aanpassingen en service.

In de praktijk verzorgt 2.Orange het ontwerp en de aanleg van kabels voor u, evenals renovatie of uitbreiding van uw Audiovisuele ICT omgeving. Wij zorgen ervoor dat alles goed functioneert en netjes is weggewerkt.

Wat krijgt u? Een kabel aansluiten kan iedereen, maar bekabeling regelen voor uw kantoor is een ander verhaal. Slechte bekabeling kan snelheidsproblemen en kwaliteitsproblemen veroorzaken. 2.Orange werkt enkel met professionele installateurs, die naast het aanleggen en aansluiten van kabels ook metingen verrichten om de kwaliteit van de bekabeling te bepalen.

Gebrek aan structuur in de bekabeling levert onoverzichtelijke en gevaarlijke situaties op. Wij zorgen ervoor dat de kabelkluwens in de werkruimtes worden opgeruimd en gestructureerd. Dit kan vaak al door een paar extra aansluitingen aan te brengen. Hiervoor hebben wij een plattegrond van uw kantoor nodig. Als deze er niet is, dan maken wij er een voor u. Hierop worden alle ruimten aangegeven en per ruimte wordt vervolgens nagegaan welke toegangspunten nodig zijn. Zodra dit duidelijk is, wordt met de installateur gekeken naar de meest geschikte oplossing voor uw kantoor.

2.Orange werkt met professionele bekabeling en componenten van Crestron, Extron, AMX en Kramer. Indien het budgettechnisch gewenst is om een voordeliger kabel te gebruiken dan zullen wij dit met u bespreken en aangeven wat wel en niet haalbaar is voor uw situatie.

Ik wil graag wat vragen over Bekabeling.