BYOD - Bring Your Own Device

Bring Your Own Device - BYOD

Het nieuwe werken en BYOD

Bring Your Own Device (BYOD) gaat hand in hand met "Het Nieuwe Werken". Medewerkers krijgen tegenwoordig meer vrijheid om hun werktijden en hun werkplek zelf te kiezen. Het is bedoeld om slimmer, efficiënter en effectiever werken te stimuleren, zodat de medewerker zich goed voelt en daarnaast ook nog extra productief is. Deze vrijheid in werktijden en werkplekken wordt bij BYOD ook doorgetrokken in technologische vrijheid. Medewerkers kiezen graag de apparatuur die het beste bij hun past, waardoor de tevredenheid en de productiviteit stijgen.

Er zijn dan ook diverse producten op de markt welke het mogelijk maken om met uw device de juiste content op de monitor of beamer te krijgen zonder gebruik te maken van kabels. Elk systeem heeft weer haar specifieke eigenschappen en mogelijkheden. Graag laten wij u kennis maken met de diverse systemen en adviseren wij u de juiste oplossing voor uw organisatie en vergaderkamer.

Wij hebben de kennis en ervaring van de volgende BYOD systemen:

  • WePresent
  • Displaynote
  • ClickShare
  • AirMedia

Welk BYOD systeem u ook gebruikt of gaat gebruiken 2.Orange zorgt voor een juiste implementatie. Eerst eens proberen? In ons experience center annex showroom bent u van harte welkom om alle systemen te testen met uw device. Heeft u op dit moment een vraag over BYOD, klik op de knop hieronder en stel uw vraag aan onze BYOD specialist, u krijgt spoedig antwoord via de e-mail retour.

Ik wil graag wat vragen over Bring Your Own Device - BYOD.