Diensten

Diensten

Onze servicedienst bestaande uit diverse technische mensen en is breed inzetbaar voor audiovisuele installatie projecten. Indien u investeert in AV-producten en printing oplossingen wilt u, maar zeker wij als organisatie, dat uw product ook op de juiste wijze netjes wordt geïnstalleerd en afgesteld. Omdat het voor veel organisaties gaat om nieuwe producten verzorgen wij ook trainingen en instructies op de geleverde producten zodat alles ook op de juiste wijze gebruikt zal worden. Naast onze correcte installatie kunt u ook gebruik maken van onze serviceovereenkomsten. Deze overeenkomsten zijn voor de verschillende producten in standaard SLA's verkrijgbaar.

Het leasen van apparatuur middels ons Flexplan leaseconcept is voor diverse bedrijven een belangrijk pluspunt zodat investeringen niet gedaan hoeven te worden en het risico beperkt wordt inclusief het complete onderhoud.

Onze servicedienst heeft de kennis en kunde in huis van alle producten in ons portfolio. Reeds bestaande systemen binnen uw organisatie kunnen wij ook opnemen in onze serviceovereenkomst. U heeft dan op al uw audiovisuele systemen dezelfde service partner en service niveau.

Ik wil graag wat vragen over Diensten.