Digiborden - Smartboard - ActivBoard

Digiborden

Digiborden is de algemene benaming voor interactieve borden. Deze interactieve borden zijn er in verschillende uitvoeringen. In eerste instantie zijn dit borden waar de interactiviteit in het bord zit, in combinatie met een beamer. Interactieve beamers en touchscreen oplossingen worden ook wel digiborden genoemd. Deze laatste twee categorieën staan op onze website onder respectievelijk interactieve beamers en touchscreens. 

Onze digiborden van het merk ActivBoard en SmartBoard worden veel toegepast in klaslokalen, trainingsruimtes, boardrooms en vele andere locaties waar interactief presenteren wenselijk is. Onze medewerkers kunnen u de mogelijkheden demonstreren en u advies geven over de juiste oplossing voor uw situatie.

Wij zijn leverancier van:

  • SmartBoard
  • ActivBoard

Bovenstaande producten bestaan uit een digitaal bord en meestal een ultra short throw beamer. Uiteraard installeren wij het product naar wens compleet met alle bekabeling en aansluitmaterialen. Onze technische medewerkers geven u na installatie een knoppen instructie zodat u na installatie direct gebruik kunt maken van het systeem.

Ik wil graag wat vragen over Digiborden.