Interactieve beamers

Interactieve beamers

Een fantastische oplossing voor uw trainingsruimte, klaslokaal of vergaderruimte. Bij de interactieve beamers zit de interactiviteit in de beamer. Door middel van een pen of middels uw vinger bedient u de pc en schrijft u op het bord met de kleur pen die u wenst. De meegeleverde software heeft alle basisfunctionaliteiten om een training of les te geven. U kunt de interactieve beamer laten projecteren op een whiteboard, muur of tafel. Door deze oplossing heeft u een interactieve muur of tafel waar u op kunt schrijven en tekenen.

Wij leveren interactieve beamers van:

  • Epson
  • Hitachi
  • Eiki

​Deze oplossing is budget technisch interessant waardoor u binnen uw budget meerdere oplossingen kunt plaatsen en/of budget over heeft voor andere investeringen. Doordat de interactieve beamers ultra short throw producten zijn worden deze dicht op het bord geplaatst waardoor de kwaliteit perfect is en u niet in de lichtbundel van de beamer kijkt. Daarnaast kan de oplossing ook esthetisch prima geïntegreerd worden in uw ruimte.

Extra mogelijkheden zijn verrijdbare systemen, hoogteverstellingen, vijfvlaksborden en besturings- en aansturingssystemen. 

Ik wil graag wat vragen over Interactieve beamers.