Control functionaliteit

Control

Uw in- en externe processen monitoren zijn voor u van groot belang en dient plaats te vinden op het juiste moment, zonder storingen van beeld en/of geluid. Door onze expertise op het gebied van control functionaliteiten verzorgen wij de inrichting van de volgende ruimten:

  • Calamiteitenruimte
  • Controlroom
  • Crisisruimte
  • Meldkamer

Deze ruimten hebben als functionaliteit het overzichtelijk beheersen, controleren en sturen van activiteiten en/of processen. Genoemde ruimtes worden ook gecombineerd gebruikt, zoals bijvoorbeeld vergaderruimte. 

De voorzieningen bestaan uit het tonen van beeld van camerasystemen of content van pc's. Het gewenste beeld wordt getoond op een videowall of monitoren. Middels onze aansturingssystemen van Crestron, AMX of KNX wordt bepaald welke content getoond wordt op het gewenste scherm. Onze domotica oplossing kan zelfs uw verlichting en zonwering aansturen waardoor een compleet geïntegreerde oplossing mogelijk is. Audiovoorzieningen bestaan uit in- of opbouwspeakers, versterkers en mixers. Daarnaast zijn er conferentie microfoons, inbouwmonitoren, camerasystemen en opname apparatuur voor beeld en audio mogelijk.

Uw control functionaliteiten worden door ons gegarandeerd op het gewenste niveau opgeleverd. In samenwerking met onze meubel en projectinrichter verzorgen wij de integratie van alle componenten in het gewenste meubilair. Neemt u contact op met één van onze specialisten voor een gedegen advies en plan van aanpak voor uw ruimte.

Ik wil graag wat vragen hierover.