Informeren

Informeren

Informatievoorziening kan op vele manieren plaats vinden en is een belangrijk item binnen diverse organisaties. Hoe informeren wij onze medewerkers, klanten, gebruikers etc. U wilt graag de juiste informatie overbrengen op de meest effectieve manier en op het juiste moment. Het informeren middels audiovisuele middelen vindt door ons plaats in onder andere de volgende ruimtes:

  • Openbare ruimte
  • Receptie
  • Retail - winkel
  • Showroom
  • Wachtkamer

Bovenstaande ruimtes worden voorzien van monitoren en touchscreens waarop de door u gewenste content wordt getoond. De content wordt middels zogenaamde narrowcasting software op het juiste moment op het u gewenste scherm getoond. Onze narrowcasting software bestaat uit passieve narrowcasting, crossmedia narrowcasting of interactieve narrowcasting. Afhankelijk wat uw huidige en toekomstige eisen en wensen zijn adviseren wij u over de juiste narrowcasting strategie. Een combinatie van overige audiovisuele oplossingen zoals informatiezuilen en internetkiosken voor informatievoorziening is zelfs mogelijk. 

Wat dacht u van een videowall of ledwall in uw store of bij uw receptie, gecombineerd met de juiste audiocomponenten geeft dit een geheel eigen uitstraling aan uw ruimte. Het integreren van ledwalls, videowalls en monitoren in maatwerk meubilair is mogelijk door onze meubel en interieurbouw partner.

Graag denken wij met u mee om de juiste hardware en software voor uw situatie te integreren in uw huidige concept en/of nieuwe concept.

Ik wil graag wat vragen hierover.