Inrichting vergaderruimte

Vergaderruimte

Als specialist voor het inrichten van vergaderruimten heeft 2.Orange diverse oplossingen voor elke vergaderruimte en budget. Vergaderen wordt nog efficiënter door gebruik te maken van de juiste audiovisuele middelen. Uw vergadering verloopt nog gestructureerder als u zich geen zorgen hoeft te maken of uw presentatie of vergaderstukken wel op de juiste manier worden gepresenteerd. Wij richten diverse vergaderruimten in zoals:

  • Boardroom
  • Raadzaal
  • Spreekkamer
  • Vergaderzaal
  • Videoconferentieruimte

Een goed ingerichte vergaderruimte bestaat uit diverse onderdelen en is afhankelijk van het gebruik. Een spreekkamer kan ingericht worden met een monitor of beamer. Voor het aansluiten van devices zoals laptop, pc of tablet kunnen er aansluitpunten gerealiseerd worden in de vergadertafel of is de mogelijkheid aanwezig om draadloos te presenteren. Het principe BYOD (Bring Your Own Device) is hier het uitgangspunt. Raakt u de afstandsbediening kwijt dan kan er een knoppenpaneel of touchscreen geïnstalleerd worden voor het bedienen van bijvoorbeeld de monitor of beamer. Voor een raadzaal of boardroom zijn er uitgebreidere oplossingen noodzakelijk.

​Zowel beeld als audio dienen hier optimaal afgestemd te worden op de gewenste functionaliteit van de ruimte. Het plaatsen van conferentiemicrofoons, meerdere presentatieschermen, videoconferentie en streaming oplossingen worden veelvuldig toegepast. Belangrijk hierbij is dat ondanks de hoeveelheid apparatuur alles overzichtelijk en gebruiksvriendelijk wordt geïnstalleerd. 

U heeft meerdere vergaderruimtes?

Heeft u binnen uw organisatie meerdere vergaderruimtes ter beschikking? Middels ons zaalreserveringssysteem hebben uw medewerkers de mogelijkheid om vergaderruimten te reserveren en is er direct overzicht over de beschikbare ruimten. Om uw vergaderfaciliteiten helemaal compleet te maken beschikken wij over diverse domotica oplossingen zoals KNX, AMX en Crestron, waardoor u alle audiovisuele apparatuur kunt bedienen.

Het integreren van uw verlichting, klimaat en zonwering op onze domotica oplossingen is mogelijk en veelal gewenst. In samenwerking met uw e-installateur verzorgen wij deze geïntegreerde oplossingen.

​Maatwerk of standaard oplossingen ten aanzien van apparatuur worden geïntegreerd binnen uw bestaande infrastructuur en meubilair. Dient uw meubilair aangepast te worden zodat de apparatuur en het meubilair één geheel vormt in uw ruimte? 2.Orange heeft de mogelijkheden om dit gezamenlijk met uw interieur en meubelbouwer of met onze interieur en meubelbouwer te realiseren.

Vergaderruimte inrichten? Laat u adviseren door ons.

Als 2.Orange maken wij gebruik van A-merk componenten waardoor er gegarandeerd een goede kwaliteit en op elkaar afgestemde apparatuur beschikbaar is, hetgeen de betrouwbaarheid van de gehele installatie ten goede komt.

Heeft u vragen of wilt u een advies op maat over de inrichting van uw vergaderruimte? Klik dan op de knop hieronder en stel uw vraag onze specialist. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord per e-mail toegezonden, zonder enige verplichting!

Ik wil graag wat vragen hierover.