Ontspanning

Ontspanning

Ontspanningsruimtes welke wij regelmatig inrichten zijn in zijn geheel bestemd voor ontspanning maar kunnen ook een onderdeel uit maken van een geheel project. Wij onderscheiden de volgende ontspanningsruimtes:

  • Hotelkamer en lobby
  • Koffiecorner
  • Religieuze ruimte
  • Restaurant

In deze ruimtes zien wij dat er enerzijds informatie overdracht dient plaats te vinden en tevens dienen er presentatie voorzieningen aanwezig te zijn. Informatieoverdracht zal plaats vinden door het plaatsen van monitoren in combinatie met narrowcasting software. Met deze narrowcasting software heeft u de mogelijkheid de gewenste informatie te tonen op de aanwezige monitor(en). In combinatie met een touchscreen is er zelfs interactieve narrowcasting mogelijk waardoor medewerkers en/of bezoekers de gewenste informatie kunnen inzien.

Voor hotels hebben wij hotel-TV oplossingen waarbij naast de hotel-TV hardware de software voor het tonen van extra informatie op de hotelkamer mogelijk is. Hotel oplossingen inclusief audiosystemen en domotica oplossingen voor het regelen van zonwering, gordijnen en verlichting is mogelijk, zodat uw hotelkamer een extra luxueuze uitstraling krijgt door het toepassen van domotica oplossingen. 

Religieuze ruimten zoals kerken voorzien wij van audio installaties, projectiemiddelen en opname (streaming) mogelijkheden. Deze middelen worden ook toegepast in gecombineerde ruimtes zoals een (bedrijfs)restaurant waarbij de ruimte ook gebruikt wordt voor grote en kleine presentaties. Een juiste audio installatie met zonesysteem en microfoons is onontbeerlijk in deze ruimtes. 

Wij kunnen u het juiste advies geven en verzorgen de gehele installatie en implementatie inclusief gewenste installatietekeningen.

Ik wil graag wat vragen hierover.