Presentatieruimte inrichten

Presentatie

Presentatieruimtes van groot tot klein en van één tot vele presentatieruimtes in één gebouw. Een enkele ruimte of een gecombineerde ruimte welke gebruikt kan worden voor zowel kleine als grote groepen. Wij komen diverse ruimtes tegen waar gepresenteerd wordt zoals:

  • Auditorium
  • Aula
  • Collegezaal
  • Presentatieruimte
  • Vergaderkamer

Wat heeft u nodig voor de inrichting van een presentatieruimte

Voor het inrichten van uw presentatieruimte zijn goede audiovisuele middelen van groot belang. Op het moment dat u wilt presenteren dient de apparatuur zonder problemen te functioneren en is het een voordeel dat de aangesloten apparatuur ook daadwerkelijk een hulpmiddel is voor het presenteren. Uw auditorium dient voorzien te zijn van een groot formaat projectie of videowall. Er zullen voldoende speakers en microfoons aanwezig dienen te zijn voor uw congres. De aansturing wilt u centraal en/of decentraal willen regelen inclusief de juiste verlichting. Voor uw vergaderruimte wilt u een monitor maar dient de bediening van het scherm middels een bedieningspaneel plaats te vinden. Een aansluiting voor een laptop dient in de tafel geïntegreerd te worden. Het zijn zomaar twee verschillende situaties welke wij regelmatig installeren.

Laat u adviseren over de inrichting van uw presenstatieruimte

Graag voorzien wij u van het juiste voorstel voor uw situatie. Wij verzorgen de complete audiovisuele inrichting, of het nu gaat om één vergaderruimte of uw gehele kantoorpand. Desgewenst komen wij uw toekomstige presentatieruimte bezoeken om u een nog beter advies te doen. Wilt u meer weten over de inrichting van uw presentatieruimte, klik dan op de knop hieronder en stel uw vraag. Onze adviseurs beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk via de e-mail.

Ik wil graag wat vragen hierover.