Logistiek

Voor logistieke organisaties heeft 2.Orange diverse oplossing welke specifiek voor de logistieke sector van toepassing zijn. Naast de inrichting van vergaderruimten is er binnen deze sector veel behoefte aan onder andere:

Videoconferentie bevordert het snel en professioneel communiceren naar interne- en externe contactpersonen. Naast de intensievere contacten levert een videoconference oplossing ook een aanzienlijke besparing in tijd en efficiëntere communicatie op. 2.Orange heeft stand-alone maar ook cloudoplossingen van LifeSize, Polycom en TelyHD.

Narrowcasting of Digital Signage binnen de logistieke sector wordt toegepast voor o.a. het tonen van planningen en verkeersinformatie. Op de gewenste plek kunt u informatie tonen middels deze informatieschermen. Koppelingen met uw database voor de gewenste informatie, zelfs in uw huisstijl, geeft voor uw medewerkers die informatie welke op dat moment van belang is.

Voor grotere, complexe, locaties heeft een digitaal bewegwijzeringssysteem het voordeel dat medewerkers en bezoekers snel de juiste locatie en/of afdeling kunnen vinden. In combinatie met buiten displays, monitoren en narrowcasting kunt u alle personen op de juiste wijze van dienst zijn.

2.Orange helpt u graag met de keuze voor een complete oplossing voor uw situatie en kan u diverse praktijkvoorbeelden geven.

Ik wil graag wat vragen hierover.