Retail

2.Orange heeft ervaring met beeld, verlichting en geluidsinstallaties voor een winkel tot en met camerabewaking, interactieve beeldschermen, narrowcasting oplossingen, bewegwijzering, muziek- en ontruimingsinstallaties voor grote winkelketens- en outletcentra. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een one-stop shopping beleving. Onze oplossingen zijn geschikt voor iedereen die slim, effectief en op een aantrekkelijke manier wil communiceren met (potentiële) klanten, leveranciers, personeel of andere contacten. De ontwikkelingen binnen de retail gaan snel door de veranderingen van de wereld waarin wij leven en actief zijn. Het koopgedrag van consumenten veranderd en hoe krijgt u de juiste consument in uw vestiging is een vraag die veel gesteld wordt in de retail.

Onze diensten zijn erop gericht om uw vestiging optimaal te laten presteren. Dit doen wij door het aanbieden van diverse audiovisuele oplossingen welke toepasbaar zijn binnen één store of binnen uw gehele keten.

De retail systemen van 2.Orange zijn toepasbaar in bijvoorbeeld showrooms, winkels, horeca, wachtkamers of kantines. Naast de levering van apparatuur zorgen wij voor installatie op locatie, het aansturen van externe partijen en de communicatie met interne afdelingen. Na oplevering zorgen wij voor een passend onderhoudsplan waardoor uw kostbare investering zo lang mogelijk optimaal presteert en rendeert. Wij leveren en plaatsen onder andere:

  • Video en Ledwalls
  • Narrowcasting systemen
  • Kiosken (selfservice)
  • Interactieve oplossingen
  • Bewegwijzering
  • Omroep en geluidsinstallatie

2.Orange denkt graag met u mee, onze adviseurs informeren u graag over de nieuwste ontwikkelingen op audiovisueel gebied. Veelal begeleiden wij in verbouwingstrajecten en nieuwbouwtrajecten in het audiovisuele vraagstuk, wij denken mee om efficiënt en kostenbesparend zaken in te vullen.

Ik wil graag wat vragen hierover.