Expertises

Naast audiovisuele ruimte inrichting, narrowcasting en interactieve oplossingen hebben wij nog andere expertises. Smart building, Videoconferencing, Streaming/ Webcasting, Videowalls en Ledwalls vereisen aandacht van een expert. Onze specialisten zijn gecertificeerd om u te adviseren. Of het nu gaat om een totaal integratie Smart building gecombineerd met uw ruimte inrichting of een ledwall gecombineerd met narrowcasting, wij adviseren u graag.

Smart building

Smart building maakt het voor gebruikers en beheerders om alle audiovisuele apparatuur, verlichting, klimaat en zonwering te bedienen. Ons technische ontwerp, gebaseerd op Extron, Crestron of KNX platform, dient als uitgangspunt voor een correcte aansturing van de aanwezige installatie in de vergaderruimte.

Ook andere ruimtes
Ook voorzieningen buiten de vergaderruimte kunnen geïntegreerd worden voor een complete Domotica oplossing. Wayfinding, roombooking of virtuele receptie complementeren zo het Smart building concept.

Domotica / Smart Building

Vraag vrijblijvend om advies
2Orange Expertises Videoconference

Videoconferencing

Een juiste camera positie gecombineerd met spraaksturing, een goede verstaanbaarheid van alle deelnemers aan de conference meeting en alles bedienbaar met een touchpaneel. Of het nu gaat om één monitor of meerdere monitoren. Onze videoconferencing specialisten adviseren u op basis van uw eisen en wensen.

Maatwerk oplossingen
Een Polycom, Lifesize, Cisco, Zoom, Webex, Microsoft Teams, Skype of BlueJeans videoconference oplossing kunnen wij integreren in uw vergaderruimte gecombineerd met uw overige audiovisuele apparatuur. Wilt u eerst van gedachten wisselen over uw videoconference infrastructuur? Neem dan vrijblijvend contact op.

2Orange Expertises Videoconference

Videoconferencing

Vraag vrijblijvend om advies
2Orange Expertises Videowalls en LED Walls

Videowall

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een videowall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele videowall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de videowall is daardoor mogelijk.

Aansturing en software
Naast de keuze voor het type en formaat videowall is de aansturing van de videowall belangrijk. Door onze videowall processors en NarrowCasting software krijgt u de signage uitstraling of presentatie mogelijkheid die voor uw ruimte geschikt is. Wilt u zien hoe een videowall er in uw situatie uitziet? Dan maken wij vooraf een artist impression van uw ruimte.

2Orange Expertises Videowalls en LED Walls

Indoor videowall

Vraag vrijblijvend om advies