Expertises

Naast audiovisuele ruimte inrichting, narrowcasting en interactieve oplossingen hebben wij nog andere expertises. Smart building, Videoconferencing, Streaming/ Webcasting, Videowalls en LED walls vereisen aandacht van een expert. Onze specialisten zijn gecertificeerd om u te adviseren. Of het nu gaat om een totaal integratie Smart building gecombineerd met uw ruimte inrichting of een LED wall gecombineerd met narrowcasting, wij adviseren u graag.

Smart building

Smart building maakt het voor gebruikers en beheerders om alle audiovisuele apparatuur, verlichting, klimaat en zonwering te bedienen. Ons technische ontwerp, gebaseerd op Extron, Crestron of KNX platform, dient als uitgangspunt voor een correcte aansturing van de aanwezige installatie in de vergaderruimte.

Ook andere ruimtes
Ook voorzieningen buiten de vergaderruimte kunnen geïntegreerd worden voor een complete Domotica oplossing. Wayfinding, room booking of virtuele receptie complementeren zo het Smart building concept.

Domotica / Smart Building

2Orange Expertises Videoconference

Videoconferencing

Een juiste camera positie gecombineerd met spraaksturing, een goede verstaanbaarheid van alle deelnemers aan de conference meeting en alles bedienbaar met een touchpaneel. Of het nu gaat om één monitor of meerdere monitoren. Onze videoconferencing specialisten adviseren u op basis van uw eisen en wensen.

Maatwerk oplossingen
Een Polycom, Lifesize, Cisco, Zoom, Webex, Microsoft Teams, Skype of BlueJeans videoconference oplossing kunnen wij integreren in uw vergaderruimte gecombineerd met uw overige audiovisuele apparatuur. Wilt u eerst van gedachten wisselen over uw videoconference infrastructuur? Neem dan vrijblijvend contact op.

2Orange Expertises Videoconference

Videoconferencing

2Orange Expertises Video walls Video wall

Videowall

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een videowall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele videowall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de videowall is daardoor mogelijk.

Aansturing en software
Naast de keuze voor het type en formaat videowall is de aansturing van de videowall belangrijk. Door onze videowall processors en NarrowCasting software krijgt u de signage uitstraling of presentatie mogelijkheid die voor uw ruimte geschikt is. Wilt u zien hoe een videowall er in uw situatie uitziet? Dan maken wij vooraf een artist impression van uw ruimte.

2Orange Expertises Video walls Video wall

Indoor videowall

2Orange - Indoor Led Walls

LEDwall

Voor promotie en marketing uitingen zijn in- en outdoor ledwalls het perfecte medium. Een LEDwall kan in elk formaat en pixelpitch worden opgebouwd waardoor u de uitstraling krijgt die u wenst in uw store of ontvangstruimte.

Geen uitzondering meer
In hedendaagse meeting rooms is een LEDwall geen uitzondering meer. Is een groot formaat display of projectie niet toereikend of gewenst? Met de nieuwste generatie indoor LEDwall oplossingen is uw boardroom of presentatieruimte gereed voor elke presentatie en meeting.

2Orange - Indoor Led Walls

Indoor LEDwall