Expertises

Naast audiovisuele ruimte inrichting, narrowcasting en interactieve oplossingen hebben wij onze overige expertises. Smart building, Videoconferencing, Streaming/ Webcasting, Videowalls en Ledwalls vereisen specifieke aandacht van een expert. Daarom heeft 2.Orange specialisten die gecertificeerd zijn om u te adviseren. Of het nu gaat om een totaal integratie Smart building gecombineerd met uw ruimte inrichting, een ledwall gecombineerd met narrowcasting, wij adviseren u de beste oplossing.

Smart building

Smart building moet het voor gebruikers en beheerders makkelijk maken om alle audiovisuele apparatuur, verlichting, klimaat en zonwering te bedienen in een ruimte. Het door ons gemaakte technische ontwerp, gebaseerd op Extron, Crestron of KNX platform, dient als uitgangspunt voor een correcte aansturing van de aanwezige installatie in de vergaderruimte. Door toepassen van een duidelijk grafisch en technisch ontwerp kunt u met één druk op het touchpaneel de gewenste instelling kiezen. Ook voorzieningen buiten de vergaderruimte kunnen geïntegreerd worden voor een complete Domotica oplossing. Wayfinding, roombooking of virtuele receptie complementeren zo het Smart building concept.

Domotica / Smart Building

Videoconferencing

Een juiste camera positie gecombineerd met spraaksturing, een goede verstaanbaarheid van alle deelnemers aan de conference meeting en dat allemaal beheersbaar te bedienen met het touchpaneel. Of het nu gaat om één monitor of meerdere monitoren in de vergaderruimte of conferenceroom, de kwaliteit dient uitstekend te zijn. Onze videoconferencing specialisten adviseren u naar aanleiding van uw eisen en wensen. Een Polycom, Lifesize, Cisco, Zoom, Webex, Microsoft Teams, Skype of BlueJeans videoconference oplossing heeft voor ons geen geheimen en kunnen wij volledig integreren in uw vergaderruimte gecombineerd met uw overige audiovisuele apparatuur. Wilt u eerst van gedachten wisselen over uw videoconference infrastructuur dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Videoconferencing

Videowall

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een videowall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele videowall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de videowall is daardoor mogelijk. Naast de keuze voor het type en formaat videowall is de aansturing van de videowall belangrijk. Door onze videowall processors en NarrowCasting software krijgt u de signage uitstraling of presentatie mogelijkheid die voor uw ruimte geschikt is. Wilt u zien hoe een videowall er in uw situatie uitziet?  Dan maken wij vooraf een artist impression van uw ruimte.

Indoor videowall

2Orange - Indoor Led Walls

Ledwall

Voor promotie en marketing uitingen zijn in- en outdoor ledwalls het perfecte medium. Een ledwall kan in elk formaat en pixelpitch worden opgebouwd waardoor u de uitstraling krijgt die u wenst in uw store of ontvangstruimte.

In hedendaagse meeting rooms is een ledwall geen uitzondering meer. Is een groot formaat display of projectie niet toereikend of gewenst? Met de nieuwste generatie indoor ledwall oplossingen is uw boardroom of presentatieruimte gereed voor elke presentatie en meeting.

2Orange - Indoor Led Walls

Indoor Ledwall

2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes

Webconferencing – Webbinar – Webcasting

Een teammeeting door middel van Webex, Bluejeans, GoToWebinar of Zoom zal door de juiste audiovisuele componenten prima gedaan kunnen worden. Audio, beeld en bediening van het systeem dient intuïtief te zijn waardoor een webbinar of streaming uitzending een plezier is voor de gebruikers. Een presentator komt duidelijk in beeld en is verstaanbaar. Wij plaatsen in uw ruimte de juiste camera op de beste positie en zorgen voor de juiste microfooncomponenten voor de presentator en de interactie met het publiek door onze catchbox.

Live streams en opname van uw stream intern of extern. De streaming hardware van Extron, Crestron of Epiphan wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen zoals onderwijs, training, simulatie, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, evenementen, beveiliging, industrie en andere toepassingen waarbij het vastleggen, verwerken, opnemen en delen van AV-bronnen essentieel is voor een effectieve communicatie.

2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes
2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes

Webbinar

Neem geheel vrijblijvend
contact met ons op en laat u adviseren