Touchscreens en interactieve projectoren

Een touchscreen heeft ongekend veel toepassingen. Zo kan u ze tegenkomen bij de McDonalds en bij KARWEI in de vorm van een bestelzuil. Of in klaslokalen in de vorm van een SmartBoard. Maar ook bij recepties, in de vorm van bezoekersregistratie. Kortom; een touchscreen is bijna overal wel te vinden.

Verschillende soorten

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten touchscreens, allemaal met een andere toepassing. Zo kan een touchscreen geschikt zijn voor binnen- of buitengebruik, waterdicht zijn, extreem sterk of om heel lang aan te staan. Het is belangrijk om het juiste type scherm te kiezen voor uw situatie.

2Orange Touchscreens Diverse soorten Touch screens

Narrowcasting

Door narrowcasting toe te passen worden de mogelijkheden nog uitgebreider. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een digitale receptie in combinatie met wayfinding. Of Room booking om kamers en/of parkeerplekken te reserveren, zodat u nooit zonder parkeerplek zit. Ook bestelzuilen zijn het resultaat van touchscreens in combinatie met narrowcasting.

Touchscreens 2Orange

Presenteren en Vergaderen

Ook in vergaderzalen en tijdens presentaties worden touchscreens steeds vaker gebruikt. Vervang uw oude flipover met een Samsung FL!IP en bespaar op kosten van papier en stiften. Of gebruik een groot 86 inch beeldscherm voor presentaties en videoconferencing. Het gebruik van een touchscreen maakt een vergadering interactief, bovendien maakt dat het eenvoudig om aantekeningen na afloop door te sturen. Ook projectoren zijn te gebruiken met touch functionaliteit.

Installatie

Naast het adviseren en leveren van touchscreens, videoconferencing hardware en narrowcasting software kunnen wij het ook voor u installeren en implementeren. Onze installateurs hangen schermen op, werken kabels weg en zorgen voor een strakke en stevige afwerking. Ook is het mogelijk om uw oplossing door ons te laten onderhouden, zo blijft uw touchscreen altijd in topconditie!

2Orange - AV en ICT installatie

WIJ ADVISEREN U GRAAG

Zoals u ziet zijn er heel veel mogelijkheden wat betreft het gebruik van touchscreens. Daarom helpen wij u graag met de keuze van het juiste scherm voor uw situatie. Omdat wij partner zijn van meerdere A-merken, waaronder LG, Samsung en Philips, is de keuze niet beperkt tot een aantal opties. Zo hebben wij altijd een gepaste oplossing.