LED walls

2.Orange levert en bouwt duurzame LED walls. Samen met u bedenken wij de beste oplossing. Voor indoor of outdoor toepassingen. Een LED wall voor uw outdoor signage of indoor LED wall voor uw presentatieruimte of conference room. 

LED wall indoor of outdoor

Een indoor LED wall voor uw retail omgeving of een outdoor LED wall aan uw bedrijfspand. Daar hebben we bij 2OrangeLED meerdere oplossingen voor. De LED modules zijn er in diverse uitvoeringen. Maar met enkel LED modules is uw LED wall niet compleet. De LED wall moet constructief opgebouwd en bevestigd worden, inclusief de juiste afwerking. Dit laatste is net zo belangrijk als de LED modules. Dan is hardwarematig alles compleet. Maar de LED wall dient ook aangestuurd en beheerd te worden met software. Met onze Contentcasting software zal uw LED wall de juiste content tonen op het door u gewenste moment.

Bij 2OrangeLED verzorgen wij het gehele project inclusief de serviceverlening na installatie.

U kunt een LED wall inzetten op strategische plekken waar de aandacht wordt getrokken van voorbijgangers. Zo ziet u steeds mer LED walls op de gevels van drukke winkelcentra. Ook in en bij grote evenementengebouwen en als reuze digitaal visitekaartje bij toonaangevende bedrijven. Bovendien zijn LED walls, mede door de hoge resolutie, uitermate geschikt voor indoor toepassingen bij uw ontvangstruimte. Maar ook als extra groot scherm in uw vergaderruimte of boardroom.

2Orange Indoor LED walls
2Orange LED Walls
2Orange Outdoor LED wall oplossingen

LED wall aansturing en software

Om een perfect beeld te creëren op uw LED wall is de juiste aansturing belangrijk. In combinatie met onze software oplossingen maakt en plaatst passende content. Onze narrowcasting software is ook gemaakt voor het aansturen van uw video- of LED wall.

2Orange Brightsign narrowcasting players

BrightSign players voor uw narrowcasting project en aansturing van de LED wall.

2Orange Video wall controllers

Controllers en software voor aansturing van meerdere schermen.

2Orange Brightsign Narrowcasting oplossingen

Brightsign narrowcasting software. Voor beheer, plaatsen en plannen van content.

2Orange AV en ICT installatie service

Installatie

Wij verzorgen de complete implementatie van uw LED wall. Ons technisch installatie team installeert de schermen, aansturing en software. Bevestigingsmaterialen zijn afhankelijk van waar de LED wall geplaatst moet worden.
2Orange - Narrowcasting Design

Design & Content

De juiste content voor uw LED wall is bepalend voor het succes en uitstraling van uw wall. Met het 2.Orange design en content model heeft u altijd het mooiste design voor uw content. Onze grafische designers maken en plaatsen uw content.
2Orange Expertises Collaboration

Complete oplossingen

Naast maatwerk oplossingen hebben wij ook complete standaard LED wall oplossingen. Een complete oplossing bestaande uit LED wall panelen, aansturing, bevestiging, installatie, aansturing en software.
2Orange AV en ICT installatie service

Installatie

Wij verzorgen de complete implementatie van uw LED wall. Ons technisch installatie team installeert de LED wall, aansturing en software. Bevestigingsmaterialen zijn afhankelijk van waar de LED wall geplaatst moet worden.
2Orange - Narrowcasting Design

Design & Content

De juiste content voor uw LEDwall is bepalend voor het succes en uitstraling van uw wall. Met het 2.Orange design en content model heeft u altijd het mooiste design voor uw content. Onze grafische designers maken en plaatsen uw content.