LED walls

2.Orange levert en bouwt duurzame LED walls. Samen met u bedenken wij de beste oplossing. Voor indoor of outdoor toepassingen.  Een LED wall voor uw outdoor signage of indoor LED wall voor uw presentatieruimte of conference room. 

LED wall indoor of outdoor

Een indoor LED wall voor uw retail omgeving of een outdoor LED wall aan uw bedrijfspand, 2OrangeLED heeft er meerdere oplossingen voor. De led modules zijn er in diverse uitvoeringen. Naast de Led modules is uw LED wall niet compleet. De LED wall zal constructief opgebouwd en bevestigd dienen te worden inclusief de juiste afwerking. Dit laatste is net zo belangrijk als de led modules. Hardware matig is dan alles compleet en dient de LED wall ook aangestuurd en beheerd te worden met de juiste software. Met onze Contentcasting software zal uw LED wall de juiste content tonen op het door u gewenste moment.

Bij 2OrangeLED verzorgen wij het gehele project inclusief de service verlening na installatie.

U kunt een LED wall  inzetten op strategische plekken waar de aandacht wordt getrokken van voorbijgangers. LED walls ziet u steeds meer op de gevels van drukke winkelcentra, in en bij grote evenementengebouwen en als reuze digitaal visitekaartje bij toonaangevende bedrijven. LED walls zijn mede door de hoge resolutie uitermate geschikt voor indoor toepassingen bij uw ontvangst ruimte of als extra groot scherm in uw vergaderruimte of boardroom.

2Orange Outdoor LED walls
2Orange Led Walls
2Orange Outdoor LED wall oplossingen

LED wall aansturing en software

Om een perfect beeld te creëren op uw LED wall is de juiste aansturing belangrijk. In combinatie met onze software oplossingen maakt en plaatst u de juiste content. Onze narrowcasting software is ook gemaakt voor het aansturen van uw video- of LED wall.

2Orange Brightsign narrowcasting players

Brightsign players voor uw narrowcasting project en aansturing van de LED wall.

2Orange Video wall controllers

Controllers en software voor aansturing van meerdere schermen.

2Orange Brightsign narrowcasting oplossingen

Brightsign narrowcasting software. Voor beheer, plaatsen en plannen van content.

2Orange AV en ICT installatie service

Installatie

2.Orange verzorgt de complete implementatie van uw Video wall. Ons technical installation team installeert uw schermen, aansturing en software. Afhankelijk waar de Video wall geplaatst dient te worden hebben wij de juiste bevestigingsmaterialen..
2Orange - Narrowcasting Design

Design & Content

De juiste content voor uw Video wall is bepalend voor het succes en uitstraling van uw wall. Met het 2.Orange design en content model heeft u altijd het mooiste design voor uw content. Onze grafische designers maken en plaatsen uw content.

Complete oplossingen

Naast onze maatwerk oplossingen heeft 2.Orange ook complete standaard LED wall oplossingen. Een complete oplossing bestaande uit LED wall panelen, aansturing, bevestiging, installatie, aansturing en software. U komt niet voor verrassingen te staan. Alles compleet geïnstalleerd en werkend.
2Orange AV en ICT installatie service

Installatie

2.Orange verzorgt de complete implementatie van uw LED wall. Ons technical installation team installeert uw LED wall, aansturing en software. Afhankelijk waar de LED wall geplaatst dient te worden hebben wij de juiste bevestigingsmaterialen.
2Orange - Narrowcasting Design

Design & Content

De juiste content voor uw LEDwall is bepalend voor het succes en uitstraling van uw wall. Met het 2.Orange design en content model heeft u altijd het mooiste design voor uw content. Onze grafische designers maken en plaatsen uw content.

Complete oplossingen

Naast onze maatwerk oplossingen heeft 2.Orange ook complete standaard LED wall oplossingen. Een complete oplossing bestaande uit LED wall panelen, aansturing, bevestiging, installatie, aansturing en software. U komt niet voor verrassingen te staan. Alles compleet geïnstalleerd en werkend.

Projectmanagement

Een Video wall vraagt om een professioneel projectmanagement. Vooral vanwege de complexiteit en beoogde kwaliteit zorgen wij, bij elk project, voor een projectmatige aanpak. Dit zorgt ervoor dat er op een flexibele en op de klant afgestemde manier gewerkt kan worden. Met als resultaat een project afgestemd op uw eisen en wensen. Geen project aanpak met veel woorden maar concreet en heldere stappen, het gaat uiteindelijk om het eindresultaat, ons gezamenlijk project en uw Video wall.

Installatie

2Orange verzorgt de gehele professionele installatie en constructie van de Video wall. Verdiept in de wand geheel in stijl en afgestemd op de inrichting van de rest van uw ruimte. Diverse bevestigingssystemen gebruiken wij voor een uitstekende installatie.

Support

Het onderhouden van uw Video wall draagt bij aan de levensduur en kwaliteit van uw Video wall op langere termijn. Wij adviseren dan ook om het onderhoud van uw wall te laten uitvoeren door onze specialisten. Onze technische mensen zijn allemaal gekwalificeerd om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Met een support overeenkomst gaan wij een stap verder en verzorgen wij jaarlijks preventief onderhoud, onder andere kalibratie van de Video wall, controle op constructie en afstellen van de Video wall. Het correctieve onderhoud wordt dan op basis van afgesproken response tijden uitgevoerd inclusief de inbegrepen kosten. Een support overeenkomst verzekerd u van excellente service.

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van Video -en LED walls?

2OrangeLED is als business unit van 2.Orange gespecialiseerd in LED wall en Video wall oplossingen. Door de toenemende vraag naar indoor en outdoor LED walls. En door de soms complexe Video wall oplossingen en de toenemende vraag naar een goede Video wall is 2OrangeLED ontstaan.

Alle kennis en kunde op het gebied van een LED wall of Video wall is hier ondergebracht. Niet alleen de LED displays of panelen maar ook de constructie en constructieve berekeningen inclusief installatie wordt  door 2OrangeLED gerealiseerd.

Een LED- of video wall dient softwarematig aangestuurd te worden hetgeen wij met onze uitgebreide oplossingen van onze partner SBCNL voor uw kunnen realiseren

Voor meer informatie over LED Wall en Video wall mogelijkheden verwijzen u graag naar de website van 2OrangeLED

WILT U ADVIES OVER LED WALLS?

Graag laten wij de mogelijkheden van LED Walls zien in ons experience center, een afspraak kan snel ingepland worden om een bezoek te brengen aan ons center zodat u in de praktijk kunt zien hoe bijvoorbeeld een boardroom ingericht kan worden.