Wayfinding & Digitale bewegwijzering

Maak indruk op uw bezoekers. Door het gebruik van wayfinding, ook wel digitale bewegwijzering, kunnen bezoekers eenvoudig de weg vinden binnen uw pand. Door dit te combineren met een digitale receptie of bezoekersregistratie, kan u uw bezoekersontvangst volledig automatiseren en vereenvoudigen.

Digital Wayfinding

Soms kan het voor bezoekers heel lastig zijn om de weg te vinden binnen uw pand. Zeker als u een relatief groot pand hebt. Digital Wayfinding kan hierin een uitkomst zijn. Door middel van een digitale plattegrond kunnen bezoekers kiezen waar ze moeten zijn, en krijgen vervolgens de snelste en makkelijkste route te zien. Zo voorkomt u dat uw zoekers verdwalen en geeft u uw bedrijf een professionele uitstraling.

2Orange Narrowcasting Digital Wayfinding Digitale Bewegwijzering

Eenvoudig aanpasbare route-informatie

Een groot voordeel van Digital Wayfinding of digitale bewegwijzering, is dat route-informatie altijd beschikbaar is. Maar ook zeer eenvoudig aan te passen. Zo kan u tijdens een verbouwing een alternatieve route tonen. Of bezoekers omleiden in geval van defecte liften. Daarnaast is het ook mogelijk om uw digital wayfinding interactief te maken. Door middel van een touchscreen, van bijvoorbeeld Samsung of LG, kan een bezoeker selecteren waar hij of zij moet zijn, of de informatie opzoeken die hij of zij nodig heeft. Neem bijvoorbeeld een bepaalde afdeling van het ziekenhuis waar een patiënt moet zijn.

Digital Wayfinding Digitale Bewegwijzering 2Orange Winkelcentrums

Digital Wayfinding Content

Het is belangrijk dat de Digital Wayfinding content in orde is. Het moet kloppen, up-to-dat zijn en vaak is het ook mooi om de content in huisstijl te hebben. Ons creatieve team helpt u graag met het invullen van die content. Naast het tonen van een plattegrond en routes naar afdelingen, is het ook mogelijk om het laatste nieuws, weerbericht of leuke informatie over uw bedrijf te tonen. Om uw Digitale bewegwijzering optimaal te laten werken, zorgen onze specialisten voor een gedetailleerde plattegrond van uw pand.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Omdat wij partner zijn van meerdere A-merken, kunnen wij u meerdere geschikte digital wayfinding oplossing bieden. Door niet aan één enkel merk gebonden te zijn, kunnen wij u altijd een oplossing vinden die past bij uw situatie en budget. Onze adviseurs kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Schroom dus niet om ons te bellen voor vrijblijvend advies of een afspraak in onze showroom, waar u diverse oplossingen in actie kunt zien.