Room booking: Ontspannen en zorgeloos vergaderen met ruimtereservering

Check de beschikbaarheid van vergaderruimtes en boek binnen enkele seconden je kamer. Gebruik onze Room booking software om altijd en overal een boeking te maken.

  • Wees verzekerd van een kamer die bij je past
  • Voorkom dubbele boekingen en onnodig lege vergaderruimtes

  • Beheer de kamerbezetting en bespaar tijd, geld en ruimte

Complete Room booking software met optionele toevoegingen zoals Wayfinding, Room Control, Mapping en kamersensoren.

Bekijk de kamerstatus in één oogopslag

Vind snel je kamer. Heldere en levendige kleuren geven aan of een kamer beschikbaar of bezet is.

Verantwoordelijk voor je eigen werkplek

Bied medewerkers een professionele, moderne en inspirerende hybride werkomgeving

Het belangrijkste idee achter het boeken van kamers / ruimten is om de dagelijkse operaties als het gaat om vergaderingen en conferenties te effectueren. Het verbetert ook de doorstroom aanzienlijk als het gaat om het boeken van ad-hocvergaderingen en het gebruik van huddle rooms voor geïmproviseerd teamwerk.

Onze software voor het plannen van vergaderruimten maakt optimaal gebruik van wat nieuwe technologie te bieden heeft door te coördineren hoe mensen de kamers boeken.

Wat kunt u verwachten van onze Room booking oplossingen?

Vind en boek eenvoudig de juiste ruimte met de capaciteit voor al uw deelnemers en alle apparatuur die u nodig heeft.

Bespaar tijd en moeite

Zeg vaarwel tegen dubbele boekingen, no-shows en onderbrekingen tijdens vergaderingen. Zeg hallo tegen verhoogde productiviteit en efficiëntie.

Eenvoudige kamerplanning

‘Pak’ spontaan een kamer of zoek en boek vooraf een kamer met in onze Portal, de App of Outlook Plugin. Zoals het past bij uw behoeften.

Catering en overige diensten

Boek tegelijkertijd een ruimte, catering en andere (facilitaire) diensten. Wordt de vergadering verplaatst? Geboekte catering & diensten veranderen automatisch mee.

Duidelijke analyses

100% betrouwbare data-analyse van uw kamerbezetting. Beheer uw ruimtes efficiënt en stel facility managers in staat om de juiste invulling te geven aan het gebruik van assets.

Diverse integraties

Integratiemogelijkheden met o.a. Exchange, Outlook, Office 365, Google, Active Directory en FMIS-systemen.

Gebruik uw eigen software voor het boeken van uw ruimte

Onze Room booking oplossingen zijn rijkelijk voorzien van geavanceerde en gebruiksvriendelijke bookings software. Maakt u liever gebruik van uw eigen vertrouwde apps en software dan zijn onze oplossingen compatibel met tal van applicaties zoals: met Microsoft Exchange, Outlook, Office 365, Google GSuite, GoBright, Active Directory en verschillende FMIS-systemen.

Functionaliteiten van ons Smart office platform

2.Orange voegt hardware -en software systemen samen en vormt zo een slimme totaaloplossing voor bureau-, ruimte- en bezoekersmanagement en narrowcasting die perfect op elkaar aansluiten en eenvoudig in gebruik zijn. Zo wordt uw Room booking systeem onderdeel van uw Smart Building.