Streaming – webcasting – webinars

Door voortdurende vooruitgang van netwerk- en streamingprotocollen, hardware en netwerkinfrastructuur is AV-streaming een praktische oplossing geworden voor steeds meer toepassingen.

2.Orange heeft alles wat u nodig heeft voor live streaming en video-opname. We installeren en implementeren professionele videoswitchers, digitale videorecorders, schermrecorders, PTZ-camera’s, 4K- en HDMI-opnamekaarten. Zodat u de ultieme live videostream krijgt. Dagelijks gebruiken duizenden mensen over de hele wereld onze hardware video-encoders om live te gaan op Facebook, YouTube en andere kanalen.

Wij werken met de streaming media processors van Extron, Crestron of Epiphan. Integratie van deze streaming devices voor uw event of in uw collegezaal of boardroom wordt verzorgd onze technische specialisten.

Meer weten over onze ICT en streaming/ casting oplossingen?

SBCNL of Solutions Center Nederland is onze partner als het gaat over Streaming, webcast en webbinar oplossingen. SBCNL is gespecialiseerd op het gebied van software oplossingen welke direct of indirect gekoppeld wordt aan audiovisuele producten. Met deze software oplossingen wordt een audiovisueel product ook echt een oplossing.

Bij SBCNL werken specialisten die oog hebben voor audiovisuele vraagstukken en waarbij de ontwikkelde software mogelijkheden biedt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die SBCNL u kan bieden? Op de website staan de diverse oplossingen: www.sbcnl.nl

Neem geheel vrijblijvend
contact met ons op en laat u adviseren