Video walls

2.Orange levert en bouwt duurzame Video walls. Samen met u bedenken wij de beste oplossing. Een Video wall opgebouwd uit diverse schermen en software voor de aansturing. 

Video wall functioneel, opvallend en mooi

Een Video wall wordt functioneel gebruikt om uw presentatie, dienst of product onder de aandacht te brengen. Opvallend en mooi, passend in uw ruimte, is ook van toepassing op de 2.Orange Video walls.

Video walls zijn er in allerlei vormen en maten. Van verschillende inches, met een zeer kleine of wat grotere bezel, en van verschillende merken. Dat Video walls populair zijn is begrijpelijk, ze zijn multi-inzetbaar en de gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos. Met een Video wall kunt u de aandacht trekken door enorm hoge kwaliteitsafbeeldingen, animaties en films uit te zenden. Dankzij het platte beeldscherm en laag energieverbruik zijn Video walls bij uitstek geschikt om te gebruiken voor dynamische presentaties waarmee u gegarandeerd de aandacht trekt.

Video wall configuratie

Een Video wall wordt opgebouwd uit Video wall monitoren. U heeft de vrijheid om de configuratie samen te stellen die past binnen uw omgeving. Diverse creatieve vormen zijn mogelijk waardoor u een eye-catcher heeft voor uw ruimte.

2Orange - Creatieve Video Wall configuraties
2Orange - Creatieve Video Wall configuraties
2Orange - Creatieve Video Walls

Video wall schermen

De keuze van de juiste Video wall monitoren bepaald uiteindelijk de uitstraling van uw Video wall. Een hoge lichtopbrengst en een smalle bezel (rand) heeft een ander effect ten opzichte van een lagere lichtopbrengst en een bredere bezel.

Of kiest u voor onze LED wall oplossingen voor indoor of outdoor gebruik waardoor u een naadloze oplossing heeft?

2Orange indoor video wall oplossingen

Een Video wall voor corporate of retail uitingen. Met onze LG, Samsung of Absen LED wall modules is elk formaat mogelijk

2Orange Office LED Wall solutions

LED wall oplossingen voor uw boardroom of presentatieruimte. Groter, beter en mooier.

2Orange video walls

Video wall schermen voor een extra groot presentatie beeld.

Video wall aansturing en software

Om een perfect beeld te creëren op uw Video wall is de juiste aansturing belangrijk. In combinatie met onze software oplossingen maakt en plaatst u de juiste content. Onze narrowcasting software is ook gemaakt voor het aansturen van uw Video wall.

2Orange Brightsign narrowcasting players

Brightsign players voor uw narrowcasting project en aansturing van de Video wall.

2Orange Video wall controllers

Controllers en software voor aansturing van meerdere schermen.

2Orange Brightsign narrowcasting oplossingen

Brightsign narrowcasting software. Voor beheer, plaatsen en plannen van content.

2Orange AV en ICT installatie service

Installatie

2.Orange verzorgt de complete implementatie van uw Video wall. Ons technical installation team installeert uw schermen, aansturing en software. Afhankelijk waar de Video wall geplaatst dient te worden hebben wij de juiste bevestigingsmaterialen..
2Orange - Narrowcasting Design

Design & Content

De juiste content voor uw Video wall is bepalend voor het succes en uitstraling van uw wall. Met het 2.Orange design en content model heeft u altijd het mooiste design voor uw content. Onze grafische designers maken en plaatsen uw content.

Complete oplossingen

Naast onze maatwerk oplossingen heeft 2.Orange ook complete standaard Video wall oplossingen. Een complete oplossing bestaande uit Video wall schermen, aansturing, bevestiging, installatie, aansturing en software. U komt niet voor verrassingen te staan. Alles compleet geïnstalleerd en werkend.
2Orange AV en ICT installatie service

Installatie

2.Orange verzorgt de complete implementatie van uw Video wall. Ons technical installation team installeert uw schermen, aansturing en software. Afhankelijk waar de Video wall geplaatst dient te worden hebben wij de juiste bevestigingsmaterialen.
2Orange - Narrowcasting Design

Design & Content

De juiste content voor uw Video wall is bepalend voor het succes en uitstraling van uw wall. Met het 2.Orange design en content model heeft u altijd het mooiste design voor uw content. Onze grafische designers maken en plaatsen uw content.

Complete oplossingen

Naast onze maatwerk oplossingen heeft 2.Orange ook complete standaard Video wall oplossingen. Een complete oplossing bestaande uit Video wall schermen, aansturing, bevestiging, installatie, aansturing en software. U komt niet voor verrassingen te staan. Alles compleet geïnstalleerd en werkend.

Projectmanagement

Een Video wall vraagt om een professioneel projectmanagement. Met name vanwege de complexiteit en beoogde kwaliteit zorgen wij, bij elk project, voor een projectmatige aanpak. Dit zorgt ervoor dat er op een flexibele en op de klant afgestemde manier gewerkt kan worden. Met als resultaat een project afgestemd op uw eisen en wensen. Geen project aanpak met veel woorden maar concreet en heldere stappen, het gaat uiteindelijk om het eindresultaat, ons gezamenlijk project en uw Video wall.

Installatie

2Orange verzorgt de gehele professionele installatie en constructie van de Video wall. Verdiept in de wand geheel in stijl en afgestemd op de inrichting van de rest van uw ruimte. Diverse bevestigingssystemen gebruiken wij voor een uitstekende installatie.

Support

Het onderhouden van uw Video wall draagt bij aan de levensduur en kwaliteit van uw Video wall op langere termijn. Wij adviseren dan ook om het onderhoud van uw wall te laten uitvoeren door onze specialisten. Onze technische mensen zijn allemaal gekwalificeerd om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Met een support overeenkomst gaan wij een stap verder en verzorgen wij jaarlijks preventief onderhoud, onder andere kalibratie van de Video wall, controle op constructie en afstellen van de Video wall. Het correctieve onderhoud wordt dan op basis van afgesproken response tijden uitgevoerd inclusief de inbegrepen kosten. Een support overeenkomst verzekerd u van excellente service.

LED Walls

Hoe functioneel, praktisch of mooi een Video wall ook is, misschien wilt u helemaal geen randen van de schermen meer zien. Een Video wall is ook met een hele dunne bezel nog steeds voorzien van een rand rondom de afzonderlijke schermen. Een LED wall behoort ook tot de mogelijkheden. Voor indoor toepassingen zijn de mogelijkheden voor zowel een Video wall als led wall onbeperkt.

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van Video -en LED walls?

2OrangeLED is als business unit van 2.Orange gespecialiseerd in LED wall en Video wall oplossingen. Door de toenemende vraag naar indoor en outdoor LED wall’s is 2OrangeLED ontstaan. Door de soms complexe Video wall oplossingen en de toenemende vraag naar een goede Video wall is 2OrangeLED ontstaan.

Alle kennis en kunde op het gebied van een LED wall of Video wall is hier ondergebracht. Niet alleen de LED displays of panelen maar ook de constructie en constructieve berekeningen inclusief installatie wordt  door 2OrangeLED gerealiseerd.

Een LED- of Video wall dient softwarematig aangestuurd te worden hetgeen wij met onze uitgebreide oplossingen van onze partner SBCNL voor uw kunnen realiseren

Voor meer informatie over LED Wall en Video wall mogelijkheden verwijzen u graag naar de website van 2OrangeLED

WILT U ADVIES OVER VIDEO WALLS?

Graag laten wij de mogelijkheden van Video Walls zien in ons experience center, een afspraak kan snel ingepland worden om een bezoek te brengen aan ons center zodat u in de praktijk kunt zien hoe bijvoorbeeld een boardroom ingericht kan worden.