Video walls

Videowalls kom je steeds vaker tegen. Waar vroeger vaak spandoeken gebruikt werden op panden of grote pilaren langs de snelweg. Komt tegenwoordig steeds vaker een videowall voor in de plaats. Het heeft meerdere voordelen, je hoeft bijvoorbeeld niet het spandoek te verwisselen om nieuwe content te tonen, de belichting is veel beter en bewegende beelden zijn mogelijk.

Video walls; Functioneel, opvallend en mooi

Een Videowall wordt functioneel gebruikt om uw presentatie, dienst of product onder de aandacht te brengen. Opvallend en mooi, passend in uw ruimte. Ze maken het mogelijk om uw boodschap kleur en dynamiek te geven, en dat op een opvallende en toch subtiele manier.

Verschillende Video walls

Videowalls zijn er in allerlei vormen en maten. Van verschillende inches, met een zeer kleine of wat grotere bezel, en van verschillende merken. Dat ze populair zijn is begrijpelijk, ze zijn multi-inzetbaar en de gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos. U kunt de aandacht trekken door kwaliteitsafbeeldingen, animaties en films uit te zenden. Dankzij het platte beeldscherm en laag energieverbruik zijn ze ook bij uitstek geschikt om te gebruiken voor dynamische presentaties.

Videowall configuratie

Een Video wall wordt opgebouwd uit speciale monitoren. U heeft de vrijheid om de configuratie samen te stellen die past binnen uw omgeving. Diverse creatieve vormen zijn mogelijk waardoor u een eye-catcher heeft voor uw ruimte. Een videomuur is niet beperkt tot vierkanten, alles is mogelijk, hieronder kan u enkele voorbeelden zien.

2Orange - Creatieve Video Wall configuraties
2Orange - Creatieve Video Wall configuraties
2Orange - Creatieve Video Walls

Video wall schermen

De keuze van de juiste monitoren bepaald uiteindelijk de uitstraling van uw Video wall. Een hoge lichtopbrengst en een smalle bezel (rand) heeft een ander effect ten opzichte van een lagere lichtopbrengst en een bredere bezel. Ze zijn zowel voor indoor als outdoor te gebruiken.

Of kiest u voor onze LED wall oplossingen voor indoor of outdoor gebruik waardoor u een naadloze oplossing heeft? In tegenstelling tot de videowalls kunnen LED walls wel naadloos aansluiten, dus zonder zwarte randen. Dit geeft natuurlijk weer een heel andere uitstraling.

2Orange indoor video wall oplossingen

Een Videowall voor corporate of retail uitingen. Met onze Video wall modules is elk formaat mogelijk.

2Orange Office LED Wall solutions

Video wall oplossingen voor uw boardroom of presentatieruimte. Groter, beter en mooier.

2Orange video walls

Video wall schermen voor een extra groot presentatie beeld.

Videowall aansturing en software

Om een perfect beeld te creƫren is de juiste aansturing belangrijk. In combinatie met onze software oplossingen maakt en plaatst u de juiste content. Onze narrowcasting software is ook gemaakt voor het aansturen van uw Video wall.

2Orange Brightsign narrowcasting players

Brightsign players voor uw narrowcasting project en aansturing van de Video wall.

2Orange Video wall controllers

Controllers en software voor aansturing van meerdere schermen.

2Orange Brightsign Narrowcasting oplossingen

Brightsign narrowcasting software. Voor beheer, plaatsen en plannen van content.

2Orange AV en ICT installatie service

Installatie

Wij verzorgen de complete installatie en implementatie van uw videowalls. Ons technisch installatie team installeert de schermen, aansturing en software. Bevestigingsmaterialen zijn afhankelijk van waar de videowall geplaatst moet worden.
2Orange - Narrowcasting Design

Design & Content

De juiste content voor uw Video wall is bepalend voor het succes en uitstraling van uw wall. Met het 2.Orange design en content model heeft u altijd het mooiste design voor uw content. Onze grafische designers maken en plaatsen uw content.