Professionele narrowcasting hardware

Als totaalleverancier van narrowcasting projecten adviseren en installeren wij ook professionele hardware. Onze hardware is geschikt voor onze software. Belangrijk hierbij is dat uw narrowcasting project met de software en hardware stabiel en betrouwbaar is. De uitstraling dient passend zijn voor het doel van uw project en passend binnen uw organisatie.

2Orange - Narrowcasting players

Players

BrightSign externe players zijn al jaren de meest betrouwbare players. Veel gebruikt binnen de retail of entertainment industrie. Bewezen betrouwbaar en stabiel voor een compleet narrowcasting netwerk. Groot voordeel van deze players is dat er een ruime keuze is qua mogelijkheden, van eenvoudige standaard player tot ne met 4K players met diverse aansluitmogelijkheden om een interactieve show te realiseren.

Naast de BrightSign players hebben wij de System on Chip (SoC) displays powered bij BrightSign of van LG, Philips en Samsung.

2Orange - Narrowcasting players

Brightsign Player

Video wall of LED wall

Een Video wall opbouwen met hetzelfde formaat monitoren of juist een Video wall maken met verschillende formaat  monitoren. Het maken van een eyecatcher in uw ontvangstruimte met schitterende content is met onze Video wall en daarvoor geschikte narrowcasting software uitstekend te doen. De mediaplayers en bijbehorende software maken het juist extra makkelijk om de juiste content te tonen.

Video wall

2Orange - Interactieve touchscreens

Touchscreens

Echte interactie met uw narrowcasting project krijgt u natuurlijk door het toepassen van interactieve narrowcasting. Met onze software en hardware zijn er dan ook fantastische scenario’s te maken. Een ruime keuze merken en formaten touchscreens hebben wij ter beschikking. Maak bijvoorbeeld een interactieve wand van 100″. Met onze LG, Philips, Samsung, Smart, Elo of Promethean touchscreens realiseert u uw project.

2Orange - Interactieve touchscreens

Touchscreens

2Orange - narrowcasting schermen

Indoor displays

Onze A-merk displays zijn voor professioneel narrowcasting gebruik geschikt. Het is belangrijk dat uw schermen bestemd zijn voor langdurig gebruik. Veelal staan uw narrowcasting schermen 16/7 of 24/7 aan en dienen dan ook professionele displays te zijn eventueel voorzien van een System on Chip (SoC). Als partner van o.a. Samsung, Philips, LG en Sony kunnen wij u het juiste indoor scherm adviseren.

2Orange - narrowcasting schermen

Indoor narrowcasting schermen

2Orange - outdoor narrowcasting schermen

Outdoor displays

Een outdoor display voor buiten gebruik is speciaal gemaakt om in een heldere omgeving, met veel zonlicht, nog perfect zichtbaar te zijn. Een hoge lichtopbrengst van het scherm is belangrijk voor een goede zichtbaarheid van uw content. In combinatie met onze behuizingen, voorzien van klimaatbeheersing, kunnen we in elke situatie een outdoor narrowcasting oplossing bieden. Als partner van Dynascan, Samsung, LG en Philips outdoor schermen in combinatie met SmartMetals en Audipack behuizingen maken wij uw outdoor project tot een succes.

2Orange - outdoor narrowcasting schermen

Outdoor narrowcasting schermen

2Orange - outdoor narrowcasting kiosken

Kiosken

Indoor en outdoor kiosken voor uw publieke omgeving geven uw dienst of aanbod de juiste uitstraling. Functioneel maar ook esthetisch de oplossing voor uw digitalsignage project. Er zijn standaard kiosken maar ook kiosken welke op maat in uw huisstijl gemaakt kan worden. In combinatie met de interactieve narrowcasting is bijvoorbeeld een bestelzuil of wayfinding oplossing te realiseren

2Orange - outdoor narrowcasting kiosken

Interactieve Outdoor narrowcasting kiosken

2Orange - Digitale wayfinding narrowcasting functies

Wayfinding

Waar vind ik welke afdeling of vergaderruimte? Met een wayfinding touchscreen of monitor is in combinatie met de narrowcasting software de route binnen uw bedrijfspand inzichtelijk te maken. Het touchscreen of de monitor bevestigd op een fraai vormgegeven voet geeft direct bij de ingang inzicht in de juiste route. Wij verzorgen het complete project van hardware, software en installatie. Uw bedrijfsplattegrond tekenen wij en zorgen ervoor dat dit op de juiste manier getoond wordt in de wayfinding software.

2Orange - Digitale wayfinding narrowcasting functies

Interactieve Wayfinding

Digitale receptie

Altijd bezetting bij uw receptie door onze digitale receptie of bezoekersregistratie. Bezoekersregistratie geeft u duidelijk inzicht wie aanwezig is en voldoet aan de huidige wetgeving. De digitale receptie registreert uw bezoekers en legt contact met uw medewerkers. De digitale receptie kan met veel verschillende modules worden uitgebreid. Bezoekersbadges printen, SMS of email notificatie, deur control, QR-code registratie etc,

Onze adviseurs geven u graag uitleg over de mogelijkheden.

2Orange - interactieve virtuele receptie oplossingen

Digitale receptie

Roombooking

Altijd inzicht in de beschikbare en gereserveerde meetingsroom. Het zaalreserveringssysteem is een touchscreen in combinatie met het narrowcasting systeem dat u bij de vergaderruimte plaatst. Het display geeft u de relevante informatie over de beschikbare ruimte en u kunt op het touchscreen ook de ruimte boeken. Als 2.Orange hebben wij diverse roombooking systemen. In overleg met u adviseren wij de juiste oplossing voor uw organisatie.

Roombooking

Narrowcasting voor de retail is net even anders dan voor het onderwijs.

Bent u actief in de retail, dan wilt u wellicht interactie met uw klanten. Interactieve narrowcasting is dan wenselijk. Ben u actief in het onderwijs dan is het tonen van roosterinformatie voldoende en is een koppeling met een roosterpakket wenselijk. Zo zijn er diverse narrowcasting oplossingen voor uw situatie beschikbaar bij 2.Orange.

Voor de (potentiële) gebruiker is de keuze alleen maar meer geworden, maar niet eenvoudiger.

2.Orange plaatst het gebruik van narrowcasting in perspectief met uw totale communicatie wensen. Het gebruik van narrowcasting dient afgestemd te zijn op uw communicatie wensen, locatie en publiek. Wat wilt u nu bereiken met narrowcasting en wat kan het toekomstige gebruik zijn? Hier geven wij u een uitleg van narrowcasting en de verschillende 2.Orange oplossingen. Onze adviseurs helpen u graag met de juiste keuze voor uw toepassing op hardware en software gebied. U kunt dan ook contact opnemen voor een afspraak om uw situatie en mogelijke oplossing te onderzoeken.

WILT U ADVIES OVER NARROWCASTING?

Narrowcasting kan een relatief eenvoudige beslissing zijn. Er zijn diverse oplossingen. Wij kijken verder, we willen dat u het maximale uit uw narrowcasting haalt en de voordelen voor uw situatie optimaal benut voor nu en de toekomst. Dat is dan ook de reden dat wij niet één maar meerdere oplossingen op narrowcasting gebied kunnen bieden.

Onze narrowcasting specialist laat u graag de mogelijkheden zien, u bent van harte welkom in ons experience center om de verschillende narrowcasting oplossingen te ervaren.