Professionele narrowcasting hardware

Als totaalleverancier audiovisuele projecten adviseren en installeren wij ook professionele narrowcasting hardware. Belangrijk hierbij is dat uw project met de narrowcasting software en hardware stabiel en betrouwbaar is. De uitstraling dient passend zijn voor het doel van uw project en passend binnen uw organisatie.

2Orange - Narrowcasting players

Narrowcasting Players

BrightSign externe players zijn al jaren de meest betrouwbare players. Veel gebruikt binnen de retail of entertainment industrie. Bewezen betrouwbaar en stabiel voor een compleet narrowcasting netwerk. Groot voordeel van deze players is dat er een ruime keuze is qua mogelijkheden, van eenvoudige standaard player tot en met 4K players met diverse aansluitmogelijkheden om een interactieve show te realiseren.

Overige merken
Naast de BrightSign players hebben wij de System on Chip (SoC) displays powered by BrightSign of van LG, Philips en Samsung. Daar zit de narrowcasting hardware ingebouwd.

2Orange - Narrowcasting players

Brightsign Player

2Orange LED-/Videowalls

Video wall of LED wall

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een videowall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele videowall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de videowall is daardoor mogelijk.

Aansturing
Naast het type en formaat is de aansturing van de videowall belangrijk. Door onze videowall processors en NarrowCasting software krijgt u de signage uitstraling of presentatie mogelijkheid die bij uw ruimte past.

2Orange LED-/Videowalls

Video wall

2Orange - Narrowcasting schermen

Indoor Narrowcasting Schermen

Onze A-merk displays zijn geschikt voor professioneel gebruik. Veelal staan narrowcasting schermen 16/7 of 24/7 aan. Daar dienen de displays bestand tegen te zijn. Eventueel kunnen wij displays leveren die voorzien zijn van een System on Chip (SoC).

Advies
Als partner van o.a. Samsung, Philips, LG en Sony kunnen wij u het juiste indoor scherm adviseren. En wordt uw keuze niet beperkt tot enkele merken.

2Orange - Narrowcasting schermen

Indoor narrowcasting schermen

2Orange - Outdoor Narrowcasting schermen

Outdoor Narrowcasting Schermen

Een outdoor display voor buiten gebruik is speciaal gemaakt om in een heldere omgeving, met veel zonlicht, nog perfect zichtbaar te zijn. Een hoge lichtopbrengst van het scherm is belangrijk voor een goede zichtbaarheid van uw content.

Een oplossing voor elke situatie
In combinatie met onze behuizingen, voorzien van klimaatbeheersing, kunnen we in elke situatie een outdoor narrowcasting oplossing bieden. Als partner van Dynascan, Samsung, LG en Philips outdoor schermen in combinatie met SmartMetals en Audipack behuizingen maken wij uw outdoor project tot een succes.