2.Orange Open 2019

2.Orange Open 2019

Voor de vijfde keer op rij organiseert 2.Orange Audiovisueel & ICT in samenwerking met HLTC Bergvliet ook dit jaar weer het succesvolle 2.Orange Open Toernooi.

Crestron Mercury - Dé ultieme alles in één vergaderoplossing

Crestron Mercury - Dé ultieme alles in één vergaderoplossing

Crestron Mercury is een desktop-apparaat dat audio- en videoconferenties, BYOD multimediapresentaties en web collaboration mogelijk maakt. Aangeboden in de varianten CCS-UC-1 W / PS KIT (basispakket) en CCS-UC-1-AV W / PS KIT (videopakket). Het basispakket ondersteunt SIP VoIP handsfree kits, Bluetooth en USB-audio. Het videopakket biedt functies voor multimediapresentaties, videoconferenties en een USB-camera.

Samsung Flip transformeert elke ruimte om tot een vergaderruimte

Samsung Flip transformeert elke ruimte om tot een vergaderruimte

Voor bedrijven met beperkte mogelijkheden om samen te komen, biedt de Samsung Flip uitkomst. Elk kantoor of beschikbare kamer wordt in een handomdraai getransformeerd tot een multifunctionele huddle room. Een draagbare en verrijdbare standaard biedt gebruikers de mogelijkheid om waar en wanneer ze maar willen bijeen te komen.

2.Orange Open 2018

2.Orange Open 2018

Na drie succesvolle edities organiseert 2.Orange Audiovisueel & ICT in samenwerking met HLTC Bergvliet dit jaar voor de vierde keer het 2.Orange Open Toernooi.

In aanloop van dit toernooi welke plaats zal vinden van zaterdag 4 augustus tot zondag 12 augustus zal het 2.Orange  8-9 toernooi worden gespeeld. Het 2.Orange 8-9 toernooi zal starten op maandag 30 juli, de finales zullen zaterdag 4 augustus plaatsvinden. De winnende finalisten worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan het 2.Orange Open 2018.

Team 2.Orange in actie voor behoud van het tropisch regenwoud tijdens NN Rotterdam Marathon 2017

Team 2.Orange in actie voor behoud van het tropisch regenwoud tijdens NN Rotterdam Marathon 2017

Na het overweldigende succes van vorig jaar neemt team 2.Orange, zondag 9 april, weer deel aan de NN Rotterdam Marathon met als hoofddoel het ophalen van zoveel mogelijk sponsorgeld voor behoud van het tropisch regenwoud op Sumatra.

Van elke €7,- sponsorgeld wordt een nieuwe boom geplant in dit unieke gebied. Eind april zal de Run for the Rainforest foundation het opgehaalde sponsorbedrag overhandigen aan de Sumatran Orangutan Society (SOS). SOS is de samenwerkingspartner van de Foundation en heeft als doelstelling orang-oetans, hun bossen en hun toekomst te beschermen.

High-end AV & ICT integratie

High-end AV & ICT integratie

High-end AV & ICT integratie binnen een unieke en historische locatie

Moderne presentatie en communicatieapparatuur, naadloos geïntegreerd binnen één van de mooiste rijksmonumenten van Rotterdam.

2.Orange heeft binnen het uit 1665 daterende pand een auditorium/ bioscoopzaal mogen realiseren, een ruimte waar moderne techniek samenvloeit met het historische karakter van het gebouw.

Bezoek ons tijdens: Facilitair & Gebouwbeheer 2017

Bezoek ons tijdens: Facilitair & Gebouwbeheer 2017

De 19de editie van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht op 25, 26 en 27 januari 2017. De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de sector waar eindgebruikers op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer de 400 standhouders ontmoeten.

Gratis toegang ISE 2017

Gratis toegang ISE 2017

Van 7 t/m 10 februari 2017 vindt de ISE weer plaats in de RAI te Amsterdam.

Vorig jaar trok de ISE beurs 65.000 geregistreerde deelnemers en meer dan 1.100 exposanten, hiermee positioneerde ISE zich als 's werelds grootste AV en systeemintegratie vakbeurs.

LED Walls Whitepaper

LED Walls Whitepaper

LED Walls hebben inmiddels bewezen een zeer effectief middel te zijn voor communicatie van zowel entertainment en boodschappen naar grote groepen mensen. Maar hoe werken LED Walls eigenlijk? Wat zijn de 

belangrijkste voordelen van LED-technologie in vergelijking met andere methoden voor het produceren van grote beelden?

Bezoek onze stand tijdens Facility for Future 2017

Bezoek onze stand tijdens Facility for Future 2017

Op inspirerende wijze neemt Facility for Future 2017 u mee in de ontwikkelingen van het facilitaire vakgebied en hoe meerwaarde te creëren voor uw organisatie, uw klanten en werknemers.

Tijdens dit vernieuwende vakevent introduceert 2.Orange een baanbrekend concept waar middels ieder bedrijf vanaf heden in staat gesteld wordt CO2 (energie) neutraal te kunnen gaan presenteren.

Primeur bij 2.Orange Audiovisueel & ICT

Primeur bij 2.Orange Audiovisueel & ICT

De nieuwe parel van de audiovisuele markt als eerste te zien en te bedienen in de showroom van 2.Orange te Moordrecht. De D3 M-serie!

Eerder dit jaar werd D3 geïntroduceerd als revolutionair nieuw touchscreen waarbij samenwerken, brainstormen en informatie delen makkelijker gaat dan ooit tevoren.

2.OrangeLED: LED Display Solutions

2.OrangeLED: LED Display Solutions

2.OrangeLED is als business unit van 2.Orange gespecialiseerd in Ledwall en Videowall oplossingen. Door de soms complexe videowall oplossingen en de toenemende vraag naar een goede videowall is 2.OrangeLED ontstaan. Alle kennis en kunde op het gebied van een ledwall of videowall is hier ondergebracht. Niet alleen de LED displays of panelen maar ook de constructie en constructieve berekeningen inclusief installatie wordt  door 2.OrangeLED gerealiseerd.

Samsung Mirror/Signage Display

Samsung Mirror/Signage Display

Een fascinerende Mirror/Signage Hybrid Display

Digital signage met ingebouwde spiegel? Een spiegel met ingebouwde signage? Hoe je er ook naar kijkt, uw signage-assortiment krijgt er een nieuwe, fascinerende mogelijkheid bij met de MLE Mirror Displays van Samsung. Dankzij de enorme reflectie van 55% ziet de kijker op het glasheldere MLE-display zowel het onvervormde spiegelbeeld als de digitale content. 

Legamaster Magic-chart notes

Legamaster Magic-chart notes

Magic-Chart maakt samenwerking eenvoudiger, interactiever en efficiënter

Magic-Chart is een kant-en-klare oplossing voor iedere spontane en geplande bijeenkomst. Magic-Chart biedt direct een schrijfoppervlak, zelfs wanneer er geen whiteboard of flipover beschikbaar is, omdat de elektrostatische folie aan praktisch ieder oppervlak blijft plakken (hout, beton, glas en behang). Geen plakmiddel nodig en Magic-Chart laat geen sporen achter. 

Videoconference

Videoconference

Voor onze internationale klant bij diverse vestigingen videoconference systemen geplaatst, de laatste installatie deze week in Madrid, Spanje.

BenQ Display kortingsactie

BenQ Display kortingsactie

Ontdek de vele mogelijkheden en toepassingen van onze selectie BenQ displays. Kiest u voor een touchscreen, videowall of een (interactief) stand alone display? Bij 2.Orange hebben wij voor u de juiste oplossing.

2.Orange heeft vier populaire BenQ displays voor u geselecteerd welke wij gedurende de maand november met een aanzienlijke korting kunnen aanbieden. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de onze superscherpe prijzen!

D3 Interactive Touch Table

D3 Interactive Touch Table

Deze stijlvolle touch table, ontworpen voor het multifunctioneel gebruik is de ideale tool voor het bedrijfsleven, onderwijs en digital signage doeleinden, eenvoudig te gebruiken en met een uitstekend design.

Evoko Liso Room Manager

Evoko Liso Room Manager

Met de Evoko Liso Room Manager is het reserveren van vergaderruimtes nu nog gemakkelijker. De opvolger van de populaire Evoko Room Manager heeft een duidelijke interface, een ingebouwde nabijheidssensor en analyseert en optimaliseert uw vergaderpatroon. 

2.Orange corporate brochure

2.Orange corporate brochure

Trots zijn wij op alles wat wij tot nu toe bereikt hebben. Samen met ons team staan wij al jaren klaar voor onze klanten. Met het juiste advies én installatie én serviceverlening op het hoogste niveau.

Led Walls voor indoor en outdoor

Led Walls voor indoor en outdoor

LED walls zijn hét medium voor grootformaat communicatie. LED techniek leent zich uitermate voor het tonen van dynamische (reclame) beelden in de buitenlucht of grote indoor locaties. Door het duurzame ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit van onze LED walls bent u verzekerd van een systeem dat jarenlang functioneert.

Samsung Touchscreens actie

Samsung Touchscreens actie

De grote verscheidenheid aan functionaliteiten van de Samsung LED Touchscreens openen een wereld van nieuwe mogelijkheden. De krachtige geïntegreerde software werkt intuïtief en zorgt voor meer interactie tijdens uw vergadering, presentatie, training of brainstormsessie.

Ontvang twee Wildlands tickets

Ontvang twee Wildlands tickets

2.Orange is altijd op zoek naar toekomstige tevreden klanten. Voor elke audiovisuele vraagstelling hebben wij een gepaste oplossing. Help ons daarom mee ons klantportfolio uit te breiden en ontvang bij elke lead, waaruit een afspraak volgt voor een audiovisueel traject, twee gratis entree tickets voor Wildlands Adventure Zoo in Emmen of Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Run for Kika 2016

Run for Kika 2016

Sponsor NU de Kikarun en vecht mee in de strijd KinderKanker een halt toe te roepen!!!

2.Orange loopt mee tijdens de KiKarun Rotterdam aanstaande zondag met Team Van Domburg Partners om er gezamenlijk voor zorg te dragen een zo hoog mogelijk sponsorbedrag binnen te halen voor de Kika organisatie. 2.Orange heeft een jarenlange samenwerking met Van Domburg Partners op het vlak van professionele visuele communicatie apparatuur. Van Domburg is de distributeur van vooraanstaande A merken als Samsung, NEC, Iiyama, Canon, Montage etc.

Geef svp nu uw bijdrage om de zieke kindjes te helpen.

Room reservation

Room reservation

Gemakkelijk (vergader) ruimtes reserveren in slechts enkele stappen. Dat kan met onze nieuwe lijn GoGet Room reservation systemen. Via de intuïtieve interface van de Room Sync en de Room Sync Plus reserveer je in slechts enkele stappen je vergaderruimte.

Individueel draadloos presenteren

Individueel draadloos presenteren

Met behulp van Montage in uw vergaderruimte kunt u tijd besparen en zorgt u er voor dat aanwezigen volledig kunnen deelnemen aan de vergadering. De deelnemers van de vergadering, tot 12 personen, kunnen tegelijk hun apparaat koppelen en streamen naar het hoofdscherm, zonder IT en kabel problemen. Dit kan wanneer zij zich bevinden binnen de vergaderruimte, maar ook wanneer zij zich ergens anders bevinden.

2.Orange Open 2016

2.Orange Open 2016

Na het overweldigende succes van 2015 mag 2.Orange zich ook dit jaar weer hoofdsponsor noemen van het 2.Orange Open Toernooi. HLTC Bergvliet te Haastrecht staat van zaterdag 6 augustus t/m zondag 14 augustus bol van de activiteiten, denk aan feestavonden, clinics en demonstratiewedstrijden. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een prachtig toernooi te worden.

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 28 juli (Let op! De inschrijving wordt eerder gesloten als het maximum aantal deelnemers is bereikt).

3 x 3 Zomeractie: Hippo 65” Touchscreen

3 x 3 Zomeractie: Hippo 65” Touchscreen

3 x 3 zomeractie bestaande uit:

  • Hippo 65" Touchscreen
  • Muurbeugel
  • Aflevering, installatie en bekabeling

VANAF voor € 3.190,-

Voor bovengenoemde actie geldt zolang de voorraad strekt. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke configuratie. Voor een eventueel andere configuratie of gewenste accessoires maken wij graag een passend voorstel.

 

3 x 3 Zomeractie: Legamaster Ultra HD 84” Touchscreen

3 x 3 Zomeractie: Legamaster Ultra HD 84” Touchscreen

3 x 3 Zomeractie bestaande uit:

  • Legamaster Ultra HD 84” Touchscreen
  • Trolley op vaste hoogte
  • Tango software
  • Aflevering, installatie en bekabeling

NU voor € 7.490,-

Voor bovengenoemde actie geldt zolang de voorraad strekt. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke configuratie. Voor een eventueel andere configuratie of gewenste accessoires maken wij graag een passend voorstel.

3 x 3 Zomeractie: Sony 75” Public Display

3 x 3 Zomeractie: Sony 75” Public Display

3 x 3 Zomeractie bestaande uit:

  • Sony 75” Public Display
  • Trolley elektrisch in hoogte verstelbaar
  • Aflevering, installatie en bekabeling

NU voor € 3.650,-

Voor bovengenoemde actie geldt zolang de voorraad strekt. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke configuratie. Voor een eventueel andere configuratie of gewenste accessoires maken wij graag een passend voorstel.

Aanbieding - Actie maand mei

Aanbieding - Actie maand mei

Uw training- , onderwijs of vergaderruimte nog voor de zomer of in de zomerperiode upgraden met een interactieve presentatie-oplossing? Kijk dan eens naar onze aantrekkelijke mei-actie!

Touchscreen Experience Day

Touchscreen Experience Day

In samenwerking met onze partners, Samsung, D3, Hippo, CTouch, Vidi-Touch, Ricoh, NEC, Activboard, LG, Legamaster en Philips organiseren wij een Touchscreen – Interactief (samen-) werken dag op woensdag 18 mei.

Run for the rainforest

Run for the rainforest

Het team van 2.Orange loopt op zaterdag 10 april mee in de NN Marathon van Rotterdam. Dit doen wij in het kader van het goede doel: 2.Orange rent namelijk voor de Sumatran Orangutan Society (SOS).

2.Orange Open

2.Orange Open

Het lijkt misschien wat vroeg, maar alvast gaan trainen voor de 2.Orange Open kan geen kwaad! Van 7-14 augustus 2016 organiseert 2.Orange in samenwerking met HTLC Bergvliet voor de tweede keer het 2.Orange OPEN tennistoernooi!

2.Orange Events

2.Orange Events

Het hele jaar door organiseert 2.Orange diverse evenementen. Uiteraard kunt u hier ook bij aanwezig zijn! 

De aanbieding van maart

De aanbieding van maart

Maak nu een inventarisatieafspraak met één van onze adviseurs en ontvang een gratis deskundig adviesvoorstel (t.w.v. €250,-)! 

BNP Paribas

BNP Paribas

BNP Paribas een bekende naam in de financiële wereld heeft gekozen voor 2.Orange als AV-ICT leverancier. Wij hebben binnen twee dagen de boardroom voorzien van nieuwe audiovisuele voorzieningen.

Dé Aanbieding van februari

De hele maand februari hebben we een geweldige aanbieding. De Samsung DM65E-BR 65-inch mogen we tijdelijk aanbieden voor een waanzinnig scherpe prijs!

Maak kans op 4 kaartjes voor de Zoo!

Maak kans op 4 kaartjes voor de Zoo!

2.Orange verloot op dinsdag 1 maart 4 kaartjes voor Wildland Adventure Zoo Emmen of Diergaarde Blijdorp Rotterdam. Doe mee en maak kans op deze kaartjes voor een onvergetelijke dag.

Bezoek ISE 2016

Bezoek ISE 2016

Van 9 t/m 12 februari vindt de ISE weer plaats in de RAI te Amsterdam. Integrated System Europe (ISE) is algemeen bekend als 's-werelds meest populaire evenement voor professionele AV en de integratie van elektronische systemen.

ATLAS Theater Emmen

ATLAS Theater Emmen

Het nieuwe theater in Emmen heeft gekozen voor 2.Orange als partner. Digital Signage oplossing voor het theater en inrichting van congerszalen.

Ontwikkelingen

Ontwikkelingen

Voor het jaar 2015 voorbij is zijn het voor ons drukke maanden. Vele bestaande en nieuwe klanten worden nog voorzien van nieuwe audiovisuele oplossingen. Wij zijn trots op onze klanten en trots op onze oplossingen. De eerste previews van nieuwe producten hebben wij inmiddels gezien voor 2016.

Gelukkige klanten

Gelukkige klanten

De zomermaanden zijn snel voorbij gegaan en we maken ons op voor de laatste periode van het jaar. Een kleine terug- en vooruitblik.

Smart Kapp - Whiteboard

Smart Kapp - Whiteboard

Waarschijnlijk werkt u er ook regelmatig mee. Het whiteboard of flipoverboard. Nu is de vervanger van deze borden beschikbaar. Maar waar is het nu echt de vervanger van?

Nieuwe website 2.Orange

Nieuwe website 2.Orange

Vandaag is onze nieuwe website geplaatst. 2.Orange brengt u weer volledig op de hoogte van onze organisatie maar bovenal van de ontwikkelingen op Audiovisueel gebied.

Installatie Gaastra

Installatie Gaastra

Een fantastisch oplossing welke na opdracht binnen twee weken is opgeleverd. Het hoofdkantoor van Gaastra is voorzien van een geheel nieuwe projectie en audio oplossing.

CAH Dronten installatie nieuwe school

CAH Dronten installatie nieuwe school

Na twee weken installatie is de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten gereed voor de eerste lessen met Sharp interactieve 70" Touchscreens. 2.Orange heeft de gehele nieuwbouw voorzien van interactieve lokalen met hoogteverstelbare whiteborden en 70" Touchscreens.

Sharp Interactieve LED touchscreens

Sharp Interactieve LED touchscreens

Sharp interactieve touchscreens leverbaar bij 2.Orange. Deze LED schermen zijn leverbaar in 60", 70" en 80". Inmiddels zijn er diverse systemen geplaats bij scholen, boardrooms en presentatieruimtes.

Certificering Samsung MagicInfo Narrowcasting

Certificering Samsung MagicInfo Narrowcasting

Samsung MagicInfo Premium certificering is gerealiseerd. Als 2.Orange zijn wij gecertificeerd om MagicInfo Premium als Narrowcasting applicatie te adviseren en te installeren. Als één van de paar gecertificeerde AV-adviseurs kunnen wij u een complete Narrowcasting oplossing aanbieden inclusief alle benodigde Samsung producten als monitors en players.

Deltares presentatieoplossing

Deltares presentatieoplossing

Deltares heeft een nieuwe presentatieoplossing van 2.Orange in gebruik genomen. Het Samsung ultra smal bezel scherm met ingebouwde PC staat in de centrale hal.

Deze oplossing toont informatie over Deltares middels video, foto's en tekst. Dit gebeurt geheel automatisch middels de geleverde MagicInfo software.