ATLAS Theater Emmen

ATLAS Theater Emmen

Aan het prachtige nieuwe Raadhuisplein in Emmen wordt momenteel gebouwd aan het nieuwe ATLAS Theater Emmen. Een multifunctionele theather geschikt voor elk type voorstelling, concert, congres of andere bijeenkomst. Een grote zaal met meer dan 800 stoelen, een vlakkevloerzaal met 300 stoelen/1.000 staanplaatsen, diverse vergader- en feestzalen en eigen horecavoorzieningen. Kortom een geweldig theather! 

Daarnaast grenst het ATLAS Theather aan een van de meest unieke themaparken van Europa: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Na een grondige voorbereiding en inventarisatie van eisen en wensen is 2.Orange verkozen tot de leverancier voor het narrowcasting project. Dit doordat 2.Orange altijd actief meedenkt met de opdrachtgever, in dit geval het turnkey opleveren van een complete oplossing inclusief het inrichten van diverse congresruimten.

Het ATLAS Theater krijgt van kleedkamer tot kassa, de beschikking over een narrowcasting systeem. De uitdaging was het plaatsen van de juiste oplossing op de juiste locatie. Monitoren in klimaatcasing voor buiten, monitoren voor digitale posters voor het raam, large format monitoren voor de diverse foyers en de diverse hoeveelheid content welke getoond dient te worden op de verschillende groepen van monitoren.

Een juiste planning in samenspraak met de bouwonderneming DuraVermeer heeft geresulteerd in de oplevering in delen van de audiovisuele oplossing binnen de gestelde oplevertermijnen.

Het ATLAS Theather opent haar deuren in oktober 2016 en kunt u onze narrowcasting oplossingen daar bewonderen. Wilt u zolang niet wachten? In ons eigen 2.Orange High Tech Theather in Moordrecht treden onze adviseurs graag voor u op. U heeft geen tickets nodig, wij zetten u op de VIP Gastenlijst.

Deel dit bericht