Bezoek onze stand tijdens Facility for Future 2017

Bezoek onze stand tijdens Facility for Future 2017

Op inspirerende wijze neemt Facility for Future 2017 u mee in de ontwikkelingen van het facilitaire vakgebied en hoe meerwaarde te creëren voor uw organisatie, uw klanten en werknemers.

Tijdens dit vernieuwende vakevent introduceert 2.Orange een baanbrekend concept waar middels ieder bedrijf vanaf heden in staat gesteld wordt CO2 (energie) neutraal te kunnen gaan presenteren.

U bent van harte uitgenodigd om deze en andere innovatieve oplossingen op het vlak van energie- en milieubesparende audiovisuele middelen en oplossingen op onze stand (D32) te komen bekijken. 

Tevens doneert 2.Orange na elke oplevering van een energie- en milieubesparende AV oplossing een bedrag aan de Sumatran Orangutan Society (SOS) met als doel om samen met u, ontbossing tegen te gaan, het leefgebied van wilde orang-oetans te beschermen, uit te breiden, te beveiligen en te stabiliseren zodat de groei van de populatie weer toeneemt.

Bezoek ons op de vakbeurs Facility for Future! Hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde. Van 18 t/m 20 januari 2017 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Registreer u nu en ontvang gratis uw persoonlijke toegangsbewijs.

Deel dit bericht