Crestron Mercury - Dé ultieme alles in één vergaderoplossing

Crestron Mercury - Dé ultieme alles in één vergaderoplossing

Crestron Mercury is een desktop-apparaat dat audio- en videoconferenties, BYOD multimediapresentaties en web collaboration mogelijk maakt. Aangeboden in de varianten CCS-UC-1 W / PS KIT (basispakket) en CCS-UC-1-AV W / PS KIT (videopakket). Het basispakket ondersteunt SIP VoIP handsfree kits, Bluetooth en USB-audio. Het videopakket biedt functies voor multimediapresentaties, videoconferenties en een USB-camera.

Crestron Mercury transformeert uw vergaderruimten in zeer effectieve samenwerkingsruimten en maakt locatie-onafhankelijke samenwerking en het delen van inhoud mogelijk met één gebruiksvriendelijk apparaat. Het enige dat nodig is, is een laptop of computer die is uitgerust met Zoom Rooms, Skype voor Business, Cisco WebEx, GotoMeeting, Slack of een andere UC-toepassing. Full-duplex audio en optionele HD-resolutie maken de vergaderervaring productiever en aangenamer voor alle deelnemers. Bovendien is Crestron Mercury eenvoudig te implementeren en te beheren.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Compatibel met SIP-compatibele telefoonsystemen
  • Bluetooth verbinden met mobiele telefoons
  • Heldere, echovrije audiokwaliteit en geluidsopname
  • Geïntegreerde AirMedia-gateway maakt draadloze presentatie mogelijk
  • Extra groot HD-kleuren touchscreen met hoge resolutie
  • Naadloze integratie met Crestron Fusion of Microsoft Exchange
  • Lokaliseer en reserveer kamers via de PinPoint-app

Wilt u meer informatie over deze of één van onze andere vergaderoplossingen neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze audiovisuele adviseurs via tel.: 010 - 82 00 306 of per mail: info@2orange.nl.

Deel dit bericht