De nieuwe Barco ClickShare systemen

De nieuwe Barco ClickShare systemen

Succesvolle vergaderingen draaien allemaal om vertrouwen. Het vertrouwen in ideeën, het vertrouwen in de presentaties, maar ook het vertrouwen in de technologie van de vergaderruimte. Dat is de reden waarom de Barco ClickShare is ontwikkeld. Met dit draadloze presentatiesysteem kunnen gebruikers eenvoudig content delen vanaf hun laptop of mobiel apparaat naar het presentatiescherm. Geen kabels, geen instellingen en geen onderbrekingen.

Naast de bekende ClickShare CSC-1 lanceert Barco nu ook de CSE-200 en de CS-100.

CS-100

De CS-100 brengt de ClickShare ervaring in de compacte vergaderomgeving, waar het delen van content vanaf een laptop of mobiel apparaat een basisbehoefte is. Alle deelnemers, inclusief gasten, kunnen met één klik verbinding leggen met het centrale scherm.

Als gebruiker plug je de meegeleverde USB-knop in de PC of laptop, klik op de knop om de presentatie op het grote scherm te tonen. Met de ClickShare App kunnen gebruikers ook content te delen vanaf hun mobiele telefoons of tablets.

CS-100 is een stand-alone model met een HDMI-uitgang, waarmee maximaal 8 gebruikers verbinding kunnen leggen, met één gebruiker tegelijk op het scherm. De Clickshare CS-100 is voorzien van de standaard ClickShare beveiligingsfuncties zoals encryptie, login management, https en de mogelijkheid om de SSID van het draadloze netwerk van het basisstation te verbergen.

CSE-200

De Barco Clickshare CSE-200 is bedoeld voor de compacte en middelgrote vergaderomgeving.

De CSE-200 is ontworpen voor Enterprise implementaties en biedt verbeterde beveiligingsfuncties, een breder scala aan verbindingsmogelijkheden - waaronder AirPlay ondersteuning - en centraal management via het netwerk. Met de mogelijkheid om met 2 personen tegelijk content te tonen op het centrale scherm, stimuleert de Barco CSE-200 de samenwerking. Tevens maakt de API van het apparaat ook integratie met het bedrijfsnetwerk een stuk eenvoudiger

Deel dit bericht