De nieuwe D3 touchscreens – binnenkort exclusief verkrijgbaar bij 2.Orange!

De nieuwe D3 touchscreens – binnenkort exclusief verkrijgbaar bij 2.Orange!

D3 is een nieuwe lijn touchscreens met een breed portfolio.  

D3 is inzetbaar voor zowel het onderwijs als het zakelijke gebruik. De Ultra HD beeldresolutie en de ultra dunne bezel (rand) maken het een echte eye-catcher in elke ruimte. 
Ingebouwde OPS ‘slide-in’ PC, interactieve pen, 50-touchpunten, formaten van 65” tot 98”, het is allemaal mogelijk bij D3. 

  • Capacitieve touch
    De multi-inzetbare touchscreens van D3 bevatten een nieuwe touch-technologie: capacitieve touch. Deze technologie kennen we al van onze smartphones en wordt nu ook ingezet bij de grootformaat touchscreens. Waar eerst gebruik werd gemaakt van cameratechniek, wordt de touch-funtionaliteit nog preciezer door de capacitieve technologie. 
  • Uitbreidingsmodules 
    Een ingebouwde PC of soundbar is mogelijk bij D3. Voor de strakke look en ultiem gebruiksgemak (geen losse componenten) kunt u kiezen voor de uitgebreide mogelijkheden van D3. 
  • Interactieve pen
    De meest efficiënte oplossing voor touchscreens. Gemakkelijk kleuren veranderen, schrijfdikte aanpassen en scrollen middels de buttons op de pen. De pen maakt op zijn beurt een draadloze verbinding met het scherm waardoor het digitaal schrijven gemakkelijker dan ooit is. 

Ook de touchtafel van D3 met het futuristische design mag u niet ontgaan. Verkrijgbaar in 55” met een elektrische hoogteverstelling is deze tafel overal inzetbaar. 
De touchtafel van D3 heeft zelfs een automatisch hoogtecontrole systeem. De hoogte wordt automatisch geregeld door de sensor welke de lengte van de gebruiker herkend. 

Zelfs bij het volgende gebruik kan het systeem kan de hoogte gebruiker direct herkennen door middel van het geheugen. 
Ook heeft deze touchscreen een Ultra HD beeldverhouding en keuze voor een ingebouwde PC is mogelijk.

Deel dit bericht