Een mooie beloning!

Een mooie beloning!

Op de ISE 2016 in de RAI Amsterdam mocht 2.Orange een bijzondere award in ontvangst nemen. 

Ons narrowcastingproject bij Atlas Theater en Wildlands Adventure Park te Emmen werd bekroond tot meest functionele narrowcasting oplossing van 2015.

2.Orange is hier bijzonder trots op! 

Het Atlas Theather grenst aan een van de meest unieke themaparken van Europa: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. In totaal moesten daar 94 monitoren met de TiC narrowcasting-oplossing voorzien worden, welke ook nog eens onderling tussen het Altas Theater en Wildlands Adventure Zoo geschakeld moesten zijn. Monitoren van kleedkamer tot kassa, digitale posters voor het raam en streaming op de monitoren achter de schermen bij het theater, het is allemaal gerealiseerd door 2.Orange. Daarnaast kreeg 2.Orange ook de unieke opdracht om een LEDwall van 92m2 te plaatsen. 

TiC Narrowcasting

TiC Narrowcasting is hét medium waarmee audiovisuele boodschappen op een aantrekkelijke en interactieve manier kunnen worden gecommuniceerd naar een specifieke doelgroep. Met elkaar verbonden schermen, geïnstalleerd op diverse locaties, kunnen centraal worden aangestuurd en beïnvloed zodat een maximaal visueel effect en impact kan worden bereikt.

TiC Narrowcasting kenmerkt zich door:

  • Eenvoudige bediening
  • Gemakkelijk te beheren
  • Herkenbare layout
  • Geen cursus of handboek nodig
  • Geen continue netwerkbelasting
  • Standaard Tickertape, Rss-feed, Nummervolgsysteem

 

De kracht van TiC Narrowcasting

Eenvoudig

TiC Narrow Casting gebruikt geen layers of ingewikkelde planschema’s, maar een eenvoudige agendaplanner die u kent van uw eigen e-mail omgeving. Indien u een activiteit kunt plannen in uw eigen agendasysteem, dan kunt u ook werken met TiC. Iedereen met een minimale pc ervaring kan met TiC op efficiënte wijze informatie plannen, aanpassen en beheersen.

Flexibel

Flexibiliteit staat bij TiC voorop. U plant bijvoorbeeld een activiteit met een terugkerend patroon (elke maandag om 13.00 uur moet een bepaalde actie starten). Mocht u toch nog op het laatste moment een ad hoc mededeling (bijvoorbeeld een dagmenu) willen tonen, is dat geen enkel probleem. U kunt verschillende afspeellijsten naast elkaar plannen en zelf hiervan de prioriteit bepalen.

Tijdbesparend

U kunt met de functie energiebeheer in TiC de in uw organisatie geïnstalleerde LCD schermen of monitoren automatisch op afstand aan of uit schakelen. Dit bespaart u een loopronde en bovendien wordt de levensduur van de apparatuur hierdoor aanzienlijk verlengd (kostenbesparend).

TiC Room Booking

TiC Room Booking is een cloudoplossing waarmee via interactieve displays de beschikbaarheid van uw vergaderruimtes inzichtelijk wordt gemaakt. Het platform helpt u op een eenvoudige manier de juiste ruimte te zoeken door gebruik te maken van intelligente filters. Het systeem is gekoppeld aan uw Microsoft Outlook agenda. 

Interessante prijsstelling

Een compleet functioneel pakket, zonder overbodige functies die men toch niet gebruikt, voor een zeer concurrerende prijs. 

Nieuwsgierig geworden wat 2.Orange met TiC Narrowcasting voor u kan doen? Neem direct contact op met onze adviseurs!

 

Deel dit bericht