Flexibel communiceren en informeren

Flexibel communiceren en informeren

Barco Clickshare CSE-200
Creativiteit is een van de kernactiviteiten van een organisatie. Met de ClickShare CSE200, kun je ervoor zorgen dat de ideeën de aandacht krijgen die ze verdienen. Dit draadloze presentatie-systeem stelt gebruikers in staat om presentaties eenvoudig te delen van een  laptop of mobiel apparaat, op het presentatiescherm. Geen kabels, geen instellingen en geen onderbrekingen.

Plug in om te delen
De Barco Clickshare CSE-200 brengt de ClickShare ervaring in de compacte en middelgrote vergaderomgeving, waar het delen van content vanaf een laptop of mobiel apparaat een basisbehoefte is. Alle deelnemers inclusief gasten kunnen met één klik verbinding leggen met het centrale scherm, zonder de noodzaak van een training. Als gebruiker plug je de meegeleverde USB-knop in de PC of laptop, klik op de knop om de presentatie op het grote scherm te tonen. Met de ClickShare App kunnen gebruikers ook content te delen vanaf hun mobiele telefoons of tablets.

Stimuleren van samenwerking
De CSE-200 is ontworpen voor Enterprise implementaties en biedt verbeterde beveiligingsfuncties, een breder scala aan verbindingsmogelijkheden - waaronder AirPlay ondersteuning - en centraal management via netwerk. Met de mogelijkheid om me t2 personen tegelijk content te tonen op het centrale scherm, stimuleert de Barco CSE-200 samenwerking. Voor het gebruiksgemak kan het veiliheidsniveau van de CSE-200 worden ingesteld op een van de drie vooraf gedefinieerde niveaus, afhankelijk van het beleid en de behoeften van het bedrijf. Last but not least, de API van het apparaat maakt ook integratie met het bedrijfsnetwerk een stuk eenvoudiger.

Meer informatie en een super scherpe aanbieding?

 

Polycom realPresence Trio 8800
Een professionele videoconferentie houden? Dan is de Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit de ideale oplossing. U ontvangt een professionele vergadertelefoon, een Logitech camera en de Polycom Visual+ om snel bestanden en video's te delen met al uw gesprekspartners. Geschikt voor Lync. 

Samenwerken op hoog niveau
Met de Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit krijgt samenwerken een nieuwe dimensie. Met deze kit kunt u uitstekende videoconferenties houden. U ontvangt namelijk de professionele Polycom RealPresence Trio 8800, de Virtual+ en een Logitech camera van hoge kwaliteit. Zo kunt u met meerdere locaties tegelijk vergaderen en snel documenten delen.

Vergadertelefoon met verbluffende audiokwaliteit
De Polycom RealPresence Trio 8800 is een unieke vergadertelefoon die een groepsgesprek nog professioneler maakt. Deze vergadertelefoon levert verbluffende audiokwaliteit dankzij de ingebouwde Polycom HD Voice technologie. Polycom NoiseBlock zorgt er daarnaast voor dat omgevingsgeluid weg gefilterd wordt.

3 ingebouwde microfoons
NoiseBlock is vooral van toepassing op de 3 ingebouwde microfoons van de Polycom RealPresence Trio 8800. Deze microfoons zorgen er tevens voor dat u vanuit elke hoek in uw vergaderruimte kunt deelnemen aan de conferentie. Hierdoor is het niet langer nodig om met zijn allen dicht bij elkaar te zetten om actief te kunnen communiceren.

Real-time video interactie en eenvoudig HD beelden delen
Wanneer u de Logitech camera uit dit pakket aansluit op de Polycom RealPresence Trio 8800 kunt u voortaan real-time videoconferenties opzetten en eenvoudig HD beelden delen. Zo kunt u ook visueel samenwerken en ziet uw gesprekspartner direct waar over gesproken wordt. Dit bevordert de efficiëntie van uw conferenties.

Polycom Virtual+
De Polycom Virtual+ gebruikt u om eenvoudig presentaties, spreadsheets, foto's en video's te delen met iedereen in de ruimte, met deelnemers op afstand of met iedereen tegelijk. en dit kan gewoon met uw PC, smartphone of tablet. Zo worden uw videoconferenties nog interactiever.

Meer informatie en een super scherpe aanbieding?
 

Deel dit bericht