Gelukkige klanten

Gelukkige klanten

De zomermaanden zijn voor ons drukke maanden. Vele bedrijven hebben de ruimte/tijd om nieuwe oplossingen te implementeren en te installeren. Dit betekent voor ons veel nieuwe installaties. Onze technische mensen zijn dan ook druk bezig geweest om al deze klanten te voorzien van nieuwe apparatuur. Naast het installaleren van nieuwe apparatuur is het ook een periode van onderhoud van bestaande installaties. Conform de afspraken in de SLA overeenkomst zijn alle vergaderruimten, trainingsruimten en klaslokalen weer gereed voor gebruik. Wij bedanken onze collega's en onze klanten voor het vertrouwen in onze organisatie en wensen iedereen veel werkplezier met onze oplossingen.

De komende periode zullen wij u met regelmaat informeren over de nieuwste ontwikkelingen op Audiovisueel - ICT gebied en van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Nu kunnen wij u reeds melden dat binnenkort de eerste nieuwe Samsung Touchscreens in ons magazijn ter beschikking zijn. Deze nieuwe lijn touchscreens zijn voorzien van de nieuwste interactieve software. Trots kunnen wij vermelden dat vanmiddag een nieuwe klant de bestelling heeft geplaatst van dit nieuwe touchscreen.

Deel dit bericht