Run for the rainforest

Run for the rainforest

Het team van 2.Orange loopt op zaterdag 10 april mee in de NN Marathon van Rotterdam. Dit doen wij in het kader van het goede doel. Run for the Rainforest is een initiatief van www.beautifulcups.com. 

Beautiful Cups is partner voor Nederlands van de Sumatran Orangutan Society op Sumatra. Deze organisatie stelt zich ten doel om gekapte bossen te herplanten en orang oetans op te vangen en terug te zetten in het wild. Van elke doos bekers gaat er een bijdrage naar deze organisatie. Zij bezoeken dit gebied vier keer per jaar, samen met klanten en relaties, zodat zij met eigen ogen de projecten kunnen zien die ze ondersteunen. 

2.Orange rent mee voor dit mooie doel. Per gedoneerde €6 wordt een boom gepland in het regenwoud op Sumatra!

Klik hier om het 2.Orange team te sponsoren!

Klik hier voor de overige deelnemende teams. 

 

Programma

Op 10 april is Run for the Rainforest te gast in Grand Hotel Central, Kruiskade 12 in Rotterdam. Alle lopers, sponsors, genodigden en belangstellenden zijn welkom vanaf 09.00 uur.

Alle actuele informatie over deze dag is te verkrijgen via de speciale Run for the Rainforest App, te verkrijgen via de Apple Appstore en Google Play Store.

Download de app voor iOS en Android!

Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom in Grand Hotel Central voor een drankje, een hapje en een dansje met DJ’s Mark van Dale en Jelle V, waar 2.Orange Audiovisueel & ICT tevens het licht en geluid verzorgt.

Wilt u hierbij aanwezig zijn (en bent u geen loper van Run for the Rainforest of sponsor) meld u dan hier aan! Wacht niet te lang, er zijn maximaal 250 plaatsen beschikbaar!

De entree aan de deur is €10,00. Hierbij zijn twee consumpties inbegrepen. De opbrengst komt ten goede van het regenwoud op Sumatra.

Meld u tijdig aan via 2.Orange en wij zullen de € 10,- voor u als relatie voldoen, vol is vol!

Deel dit bericht