Schrijf je nu in voor de 2.Orange Open 2016 Clinics

Schrijf je nu in voor de 2.Orange Open 2016 Clinics

Ook dit jaar weet 2.Orange de verwachtingen te overtreffen met 478 aanmeldingen voor ons open tennistoernooi bij HLTC Bergvliet, helaas moeten we ook dit jaar weer mensen uitloten voor dit sportieve evenement op het mooi gelegen tennispark Bergvliet te Haastrecht. De media is het ook niet ontgaan, diverse stukken hebben er in de landelijke en lokale dagbladen gestaan ten aanzien van het grote succes van 2015. 

Graag nodigen we u en/ of uw kinderen uit om deel te nemen aan een tennis kennismakingsclinic op donderdag 11 augustus aanstaande. Verspreid over diverse banen zullen de clinics verzorgd worden door twee tennisscholen; Tennis4u uit Haastrecht/ Oudewater en First services uit Rotterdam/ Ridderkerk. Ook voormalig proftenniser Matthew Pierot, nummer 17 van de Nederlandse ranglijst zal eenieder de tips & trics van het spelletje proberen bij te brengen.

AGENDA:
14:00 Jeugd clinic
15.00 RedBull Wings team voor een bevlogen spel
16:00 Senioren clinic
18.00 Royaal verzorgde BBQ 
19.00 Demonstratiewedstrijden
20.00 Aanschouwen open toernooi
21.00 Live DJ in het clubgebouw

Uiteraard ben jij/ zijn jullie van harte welkom op Sportpark Wilgenoord op de Provincialeweg West 3 te Haastrecht, rackets zijn beschikbaar en de BBQ en drankjes worden u uiteraard aangeboden door 2.Orange BV. En als u dan toch in de buurt bent kunt u wellicht uw bezoek aan de 2.Orange Open gelijk combineren met een bezoek in onze state of the art showroom aan de Westbaan 220 te Moordrecht.

Waar wij u ook mogen treffen, wij wensen u alvast een fijne dag.

Met sportieve groet,

Directie 2.Orange B.V.

Zin om mee te doen? Inschrijven kan hier

 

Deel dit bericht