Smart Kapp - Whiteboard

Smart Kapp - Whiteboard

Wij wilden het wel eens proberen en hebben het product uitvoerig getest in ons experience center te Moordrecht. En eerlijk is eerlijk het is een mooie oplossing ter vervanging van.... Het ziet eruit, de kleinste uitvoering als een flipover board. En daar kan het ook voor gebruikt worden. Echter terug bladeren als een flipover board en vellen is niet mogelijk. De informatie is digitaal en heeft u deze op de SMART Kapp uitgeveegd dan is deze niet meer te zien op het bord. 

Wel is het volgens ons een prima vervanger voor het whiteboard, maar dan meer. De informatie op de SMART Kapp schrijft u met een marker en kunt u eenvoudig wissen door het gladde oppervlak. De geschreven informatie kunt u echter bewaren op uw Smartphone of Tablet door in te loggen op het bord middels bijvoorbeeld de QR code welke afgedrukt staat op het bord. Eenvoudiger kan het niet. U zelf, maar ook uw toehoorders hoeven geen enkele aantekening te missen want alles is digitaal ter beschikking.

Wilt u het eens uitproberen, dat kan in onze showroom. Wilt u het op locatie proberen? Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Neem contact met ons op voor het bestellen van deze oplossing compleet met trolley-stand zodat eht echt een verrijdbare oplossing wordt.

Deel dit bericht