T-Systems kiest voor audiovisuele oplossingen van 2.Orange

T-Systems kiest voor audiovisuele oplossingen van 2.Orange

Deze week afgerond bij onze nieuwe klant T-systems de herinirchting van diverse ruimten met Audiovisuele middelen.

Naast projectie oplossingen voor de diverse ruimten heeft 2.Orange ook de audioinstallatie vernieuwd. We hebben de ruimten voorzien van inbouwspeakers en versterkers en mixers. Vaak zien wij dat er wel voldoende aandacht is voor het beeld maar dat er te weinig aandacht besteed wordt aan goede audio componenten. Denkt u bijvoorbeeld aan het plaatsen van speakers. Dit dient via een Audioplan plaats te vinden zodat de optimale geluidsbeleving gecreëerd kan worden. Voor dit project hebben wij dan ook gekozen voor EVID speakers, BeyerDynamic en Sennheiser componenten.

Een ruimte is daarnaast pas echt compleet indien er een juiste aansturing van de diverse onderdelen plaats vindt. Dit hebben wij dan ook gerealiseerd middels Extron aansturing en Barco Clickshare voor het draadloos presenteren.

Over T-Systems
Met een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken levert T-Systems innovatieve en kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen en -diensten voor grootzakelijke organisaties en overheden. We hebben vestigingen in meer dan 20 landen, wereldwijd 50.000 medewerkers en in het boekjaar 2013 genereerden we 9,5 miljard euro aan inkomsten.


Graag vertellen wij u meer over onze aanpak en mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op voor een presentatie of bezoek aan ons experience center.

Deel dit bericht