Over 2.Orange

2.Orange B.V. is een Audiovisueel - ICT system integrator. Wij leveren oplossingen en diensten voor uw office omgeving op het gebied van:

Audiovisuele ICT oplossingen worden verricht vanuit 2.Orange B.V., ook heeft via 2.Orange B.V. de mogelijkheid om officesupplies te bestellen middels onze webshop. Documentoplossingen hebben wij ondergebracht bij onze zusterorganisatie Solutions Business Center Nederland (SBCNL). Meer informatie over onze document oplossingen vind u via de website van SBCNL. Ook op de website van SBCNL heeft u de mogelijkheid om office supplies te bestellen.

Onze oplossingen en diensten leveren wij vanuit onze vier kernwaarden: Betrokken, Betrouwbaar, Bekwaam en Vernieuwend. Al onze activitieten worden verricht vanuit deze kernwaarden. Wij hechten daar grote waarde aan, om vanuit deze kernwaarden voor onze partners en klanten de juiste partner te zijn of te worden. Graag vertellen wij u hier meer over in een persoonlijk gesprek en/of u kunt er meer over lezen onder het kopje "kernwaarden". Onze naam 2.Orange geeft in het kort al aan waar wij voor staan. De 2 staat voor de samenwerking tussen u als klant en 2.Orange als leverancier. Het is een samenwerking van twee partijen om tot een gezamlijke oplossing te komen. 

Geschiedenis

2.Orange opgericht door Jelle Verhage en Jan van der Linden. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van document oplossingen was de tijd aangebroken om de veranderingen in de wereld van document oplossingen breder toe te passen. Op het gebied van document oplossingen is al in een vroeg stadium het proces van documenten leading geweest in plaats van de beoogde copier of printer. Op audiovisueel gebied hebben wij echter gezien dat over het algemeen gedacht werd vanuit het product en minder gekeken werd naar de oplosisng, bijvoorbeeld inrichting van de vergaderkamer met videoconference en domotica oplossing voor bediening van audiovisuele apparatuur, verlichting en klimaat. Het bieden van een totaal oplossing waarbij audiovisuele oplossingen en document oplossingen bij één speciallist mogelijk is vauit een betrokken, bekwame, betrouwbare en vernieuwende manier stond ons voor ogen.

Deze keuze ten aanzien van totaal oplossingen en onze vier kernwaarden heeft er toe bijgedragen dat wij inmiddels een professionle partner zijn voor diverse organisaties op het gebied van auidiovisuele oplossingen en document oplossingen. Doordat we alle disciplines in huis hebben in combinatie met onze eigen technisch opgeleide monteurs, installateurs en programeurs kunnen wij betrouwbare oplossingen installeren en implementeren. Of het nu gaat om één vergaderruimte, crisisruimte of complete kantoorinrichting met audiovisuele oplossingen en documentoplossingen, 2.Orange heeft de expertise daarvoor in huis.

Sinds 2014 zijn wij gevestigd op onze derde locatie in Moordrecht waar wij tevens ons experience center hebben. Daar kunt u ervaren welke oplossingen wij in huis hebben inclusief onze vernieuwende concepten.

Audiovisuele oplossingen

Audiovisuele middelen zijn binnen de huidige kantoor, winkel en opleidingsomgeving niet meer weg te denken. Wij hebben oplossingen en ontwikkelen systemen voor het realiseren van perfecte presentatieoplossingen. Naast een perfect beeld en geluid voor uw auditorium, trainingsruimte, boardroom of vergaderruimte zorgen wij ook voor de aansluiting en aansturing binnen uw ICT of Domotica omgeving. Gaat het om één vergaderruimte of compleet kantoorpand met audiovisuele middelen? Wij realiseren uw project van advies tot en met oplevering. Oplossingen op het gebied van Video- Ledwalls, Narrowcasting, Videoconferencing, Digiborden, Touchscreens, Informatiezuilen, Streaming video, Digitale receptie, Bezoekersregistratie, Interactieve projectie, etc. zijn door ons bij diverse projecten gerealiseerd. Al onze expertise op het gebied van audiovisuele oplossingen verrichten wij vanuit 2.Orange B.V..

Document oplossingen

Wij adviseren en leveren kopieer- en printoplossingen. Hardware en documentsoftware zorgen voor een efficient en geoptimaliseerd werkproces.Onze specialisten zijn thuis op het gebied van één enkel systeem tot en met complexe digitale oplossingen. Wij hebben een partnership met Toshiba, Samsung, Sharp en HP. Onze expertise op het gebied van document oplossingen verzorgen wij vanuit onze zusterorganisatie Solutions Business Center Nederland (SBCNL) meer informatie over onze document oplossingen op de website van sbcnl of op deze website.

Office supplies

Meer dan 18.000 kantoorartikelen beschikbaar middels onze webshop. Een geheel geautomatiseerd bestel- en leveringsproces, levering vanuit ons centrale magazijn en direct op locatie. Gemakkelijker, efficiënter en goedkoper kan haast niet. Wij ontzorgen u op het gebied van officesupplies. Via onze homepage van deze website maar ook vanaf de homepage van sbcnl.nl heeft u een directe link naar onze webshop met 18.000 officesupplies.

2.Orange medewerkers denken graag met u mee als partner. Wij gaan de uitdaging aan om van uw project een succes te maken!