2.Orange samengevat

2.Orange samengevat

2.Orange is een onafhankelijk Audiovisueel - ICT system integrator

Audiovisuele & ICT oplossingen: de kern van ons bedrijf

Onafhankelijk integrator 2.Orange adviseert, implementeert en onderhoudt Audiovisuele & ICT oplossingen. Van enkelvoudige tot organisatiebrede oplossingen: narrowcasting, audio- en video conference systemen, room management, domotica, streaming. Inclusief de bijbehorende software. Jaarlijks realiseren wij honderden boardrooms, presentatieruimtes, conferencerooms en auditoria, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met ons one-stop- shopping concept hebben wij voor iedere vraag een of meerdere goede oplossingen. Onze lease- en serviceovereenkomsten maken die oplossingen compleet.

Langetermijnrelaties
Ons doel is niet een langetermijncontract, maar een langetermijnrelatie. Een relatie waarbij partijen elkaar vertrouwen. Daarom staan wij graag naast en niet tegenover onze opdrachtgevers. Dat past bij onze missie: groot worden door ‘klein’ te blijven. Een gedegen inventarisatie bij onze opdrachtgever (iedere klant is immers uniek) leidt tot eerste klas dienstverlening op maat. Tevreden klanten zijn immers de beste reclame.

Bedrijfsmentaliteit
Volgens onze klanten: open en eerlijk, kundig en servicegericht. Al onze klanten kennen wij persoonlijk. Zo houden wij feeling met de markt en kunnen wij echt samenwerken aan de beste oplossing. Vanaf het eerste idee tot de oplevering denken wij met u mee voor het optimale resultaat. Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uitvoeren, intern of met een door ons geleid team van externen. Zo heeft u voor elk project, groot of klein, slechts één aanspreekpunt.

Kwaliteit
Hoe kunt u zeker zijn van de kwaliteit van onze diensten?

 • Deskundig personeel
 • Alle disciplines in huis
 • Werkwijze conform ISO en VCA-certificering
 • Samenwerkingspartners
 • Deskundig personeel

Onze klanten mogen rekenen op persoonlijke begeleiding door de directeuren-eigenaren. Ook zij kennen de klant en zijn eisen en wensen. Om de kennis en kwaliteit waar 2.Orange voor staat te kunnen waarborgen, volgen onze vaste medewerkers en ons team van ZZP’ers regelmatig trainingen en opleidingen. Zo blijven wij deskundig.

Alle disciplines in huis
Op het kantoor in Moordrecht zijn alle disciplines aanwezig, die voor een audiiovisueel - ICT system integrator van belang zijn:.

 • Calculatie
 • Inkoop
 • Werkvoorbereiding
 • Technische specialisten
 • System integrators
 • Planning

De werkzaamheden binnen deze disciplines overlappen elkaar en vullen elkaar aan. Dit vraagt om een platte organisatie, waarbij de medewerkers in teamverband opereren. Zo wordt in de voorbereiding optimaal gebruik gemaakt van alle aanwezige kennis en met de opdrachtgever toegewerkt naar een geslaagde implementatie.

Werkwijze conform ISO en VCA certificering
Een ISO-certificering is geen doel op zich. Echter, een werkwijze conform deze norm is zowel binnen onze organisatie als voor onze klanten van grote waarde. De optimalisatie van de processen leidt automatisch tot optimalisatie van de klanttevredenheid.

Samenwerkingspartners
Wij werken alleen samen met A-merk partners. Zowel onze partners als onze producten screenen wij zorgvuldig op betrouwbaarheid en continuïteit. Onze partners zijn o.a. Samsung, Sharp, LG, Extron, AMX, Crestron, Toshiba en NEC.

Service
De service van 2.Orange omvat het totaaltraject van ruimte-inrichting tot de realisatie en integratie van AV- en Documentmanagement oplossingen, de complete elektrotechnische infrastructuur en de bijbehorende trainingen. Daarnaast heeft 2.Orange een service & supportafdeling, die ook via remote (op afstand) werkt. Ons complete servicepakket garandeert niet alleen deskundig advies en ondersteuning, maar ook extra zekerheid door preventief en correctief onderhoud. Individuele eisen en wensen worden vastgelegd in een SLA (Service Level Agreement).

Milieu en MVO
Duurzaam ondernemen staat bij 2.Orange hoog in het vaandel. Wij streven naar een verantwoord evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en de sociale en ecologische kant. Hierbij staan de pijlers people, planet, profit centraal. Dit vertaalt zich rechtstreeks in de selectie van onze leveranciers en de oplossingen die wij bieden.

Contact
In onze showroom in Moordrecht kunt u onze oplossingen uitgebreid testen en ervaren. Ook verzorgen wij regelmatig seminars in de showroom of op locatie bij één van onze partners.
​Wilt u meer informatie? Wij zijn bereikbaar op: 010 8200306 of via info@2orange.nl.