Samenwerken werkt

Bij 2.Orange hebben wij een samenwerking met onze partners. Onze partners bevinden zich in binnen en buitenland en zijn zorgvuldig geselecteerd op hun specifieke kwaliteiten. Wij zijn van mening dat alleen een goede samenwerking en het bijeen brengen van specialisme kan leiden tot een perfect eindproduct of oplossing voor onze klanten.

2.Orange LED is als business unit van 2.Orange B.V. gespecialiseerd in Ledwall en Videowall oplossingen. Door de toenemende vraag naar indoor en outdoor ledwall’s is 2.Orange LED ontstaan. Door de soms complexe videowall oplossingen en de toenemende vraag naar een goede videowall is 2.Orange LED ontstaan.

Alle kennis en kunde op het gebied van een ledwall of videowall is hier ondergebracht. Niet alleen de LED displays of panelen maar ook de constructie en constructieve berekeningen inclusief installatie wordt door 2.Orange LED gerealiseerd.

Een Led- of videowall dient aangestuurd te worden hetgeen met de software van SBCNL, Narrowcasting, kan plaats vinden.

Voor meer informatie over ledwall en videowall mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website van 2.Orange LED.

Vergadermiddelen
partner-vergadermiddelen
Er is veel veranderd in de wereld, online vergaderen is inmiddels de standaard binnen het bedrijfsleven. Hierdoor hebben wij veel kleine én grote vergaderruimtes omgetoverd tot videoconference-ruimtes. In de praktijk merkten we op dat veel bedrijven dit een ingewikkelde stap vinden, vooral wanneer men hier voor het eerst aan moet geloven.

Nadat je eindelijk denkt het juiste videoconference-apparaat gevonden te hebben kom je erachter dat je nog een formaat display en bevestigingsmethode moet uitzoeken, maar is dit wel toereikend, of juist overdreven? Mis ik niet nog iets? Wie gaat dit eigenlijk installeren? Wat zal dat wel niet kosten? Dit moet worden opgelost, dachten wij bij 2Orange. We moeten het de klant zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk maken om snel een juiste oplossing aan te kunnen schaffen van professionele kwaliteit.

SBCNL of Solutions Center Nederland is onze partner als het gaat over Narrowcasting. SBCNL is gespecialiseerd op het gebied van software oplossingen welke direct of indirect gekoppeld wordt aan audiovisuele producten. Met deze software oplossingen wordt een audiovisueel product ook echt een oplossing. Bijvoorbeeld een touchscreen wordt dan een bezoekersregistratie systeem of een digitale receptie. Een monitor of een ledwall of videowall wordt dan een oplossing waarop informatie getoond kan worden.

Bij SBCNL werken specialisten die oog hebben voor audiovisuele vraagstukken en waarbij de ontwikkelde software mogelijkheden biedt, Als 2OrangeLED maken wij gebruik van Narrowcasting.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die SBCNL u kan bieden? Bekijk de diverse oplossingen op www.sbcnl.nl of bel +31 (0)10 764 08 08

Neem geheel vrijblijvend
contact met ons op en laat u adviseren