Persoonlijk

Persoonlijk

Met hart en ziel zetten wij ons in voor 2.Orange B.V. en Solutions Business Center Nederland. Wij, Jan en Jelle, hebben jaren geleden het initiatief genomen om de Audiovisuele ICT markt te betreden met perfecte, op de klant afgestemde oplossingen. Onze achtergrond is documentautomatisering. Dit hebben wij beiden, als collega's, jaren gedaan voor een gerenommeerde werkgever. Wij hebben daar de omslag meegemaakt van productgerichte organisatie naar oplossingsgerichte organisatie. Het gaat uiteindelijk om de juiste oplossing met daarbij de meest perfecte producten.

Waar wij helaas niets aan konden doen was het productportfolio. Er werd helaas één merk gevoerd waardoor er toch dat ene merk verkocht moest worden. De fabriek stond immers deze machines te produceren. Dit ging bij ons beiden er niet in en kon volgens ook echt anders!

Vanaf dat moment is alles snel gegaan en met de komst van de eerste groot formaat touchscreens hebben wij de Audiovisuele markt opgezocht. In combinatie met onze kennis van documentautomatisering en de policy om met meerdere merken te werken was de stap gauw gezet om 2.Orange op te richten. Wij willen daadwerkelijk de juiste oplossing bieden en met veel plezier onze klanten bezoeken. Wij willen door één deur kunnen met onze klanten, nu, maar zeker ook in de toekomst. Wij zijn op zoek naar partnerschap met onze klanten maar ook met onze toeleveranciers. Met maar één doel tevredenheid voor alle partijen.

Inmiddels zijn we diverse jaren verder en hebben we, ook door vallen en opstaan, een fantastisch bedrijf staan en werken wij voor vele kleine en grote organisaties. Graag willen wij het contact met u behouden en verder uitbreiden. U zult de komende jaren ons dan ook meerdere malen ontmoeten bij u of bij ons in ons experience center te Moordrecht.

Indien u vragen heeft dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Namens ons, Jan en Jelle, goede zaken en contacten toegewenst.