Werken bij 2.Orange

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe medewerkers. Het werken bij 2.Orange wordt ervaren als een uitdaging: nieuwe technieken en ontwikkelingen, persoonlijke groei en korte lijnen. Alle medewerkers werken al snel zelfstandig en worden waar nodig bijgestaan door ervaren collega's. De bedrijfscultuur is open, net zoals de deuren. Mocht er al een plafond bestaan dan breken wij dat gezamenlijk af. Bij 2.Orange mag je jezelf zijn en staan wij open voor ideeën die jou, ons en onze klant verder helpen.


Op dit moment hebben we weer ruimte voor aanstormend talent. Wil jij werken voor een jong en dynamisch bedrijf met voldoende ruimte voor groei, laat dan wat van je horen. Stuur een mail met je CV naar vacatures@2orange.nl 

2.Orange is een innovatieve, audiovisueel technische organisatie met een plezierige en stimulerende cultuur waar collegialiteit en professionaliteit hoog in het vaandel staat.

Door de aanhoudende stroom van tevreden klanten zijn wij op zoek naar een:

 

Audiovisueel projectleider / werkvoorbereider (full time)

                                                  

Op zoek naar een dynamische werkomgeving, leuke collega’s en dito klanten? En beschik jij over de skills om ons team te komen versterken? Dan willen wij graag met je kennismaken. Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren audiovisueel projectleider / werkvoorbereider.

De uitdaging: In deze zeer veelzijdige functie ben je de spil tussen uitvoer en commercie. Je geeft leiding aan ons enthousiaste en professionele team van audiovisueel installateurs en bent verantwoordelijk voor de volledige ontzorging van onze (toekomstige) tevreden klanten.

Jouw profiel: Je hebt een elektrotechnische opleiding op minimaal HBO niveau en een ruime ervaring met audiovisuele projecten als projectmanager of projectleider. Je bent een echte no-nonsense teamplayer met oog voor detail en beschikt over leidinggevende kwaliteiten en goede communicatieve eigenschappen.

Ons aanbod: Wij bieden een uitdagende baan voor een talentvolle en ervaren Audiovisueel projectleider, die het beste uit zichzelf wil halen. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen een team van specialisten en een ruim portfolio aan leuke klanten. Als “learning company” bieden wij je de mogelijkheid om cursussen te volgen en bij te scholen. Uiteraard verdien je een goed salaris en profiteer je bovendien van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse: Deze functie is per direct beschikbaar, dus bel of mail ons: 010-82 00 306  - info@2orange.nl voor een kennismaking met jouw toekomstige collega's en werk.

2.Orange is een innovatieve, audiovisueel technische organisatie met een plezierige en stimulerende cultuur waar collegialiteit en professionaliteit hoog in het vaandel staat.

Door de aanhoudende stroom van tevreden klanten zijn wij op zoek naar een:

 

Audiovisueel installatietechnicus (full time)

 

Ben jij de ervaren, inventieve, leergierige installateur met een absolute liefde voor audiovisuele techniek en wil je graag aan de slag binnen een hecht team van professionals en werken met de nieuwste high-end apparatuur? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

De uitdaging: Bij onze huidige en toekomstige tevreden klanten installeer je complete audiovisuele systemen voorzien van de nieuwste technieken en producten (projectoren, (touch) flatscreens, videowalls, videoconferencing-, besturingssystemen, etc).

Jouw profiel: Je hebt een elektrotechnische opleiding op minimaal MBO+ niveau en een ruime ervaring met audiovisuele installatiewerkzaamheden als monteur of installateur. Je bent een echte no-nonsense teamplayer met oog voor detail. Je bent gefocust op een mooi eindresultaat voor weer een tevreden klant.

Ons aanbod: Wij bieden een uitdagende baan voor een talentvolle en ervaren Audiovisueel installatietechnicus, die het beste uit zichzelf wil halen. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen een team van specialisten en een ruim portfolio aan leuke klanten. Als “learning company” bieden wij je de mogelijkheid om cursussen te volgen en bij te scholen. Uiteraard verdien je een goed salaris en profiteer je bovendien van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse: Deze functie is per direct beschikbaar, dus bel of mail ons: 010-82 00 306  - info@2orange.nl voor een kennismaking met jouw toekomstige collega's en werk.

Functieomschrijving:

Als Accountmanager ben je volledig gericht op het behalen van omzetgroei en het verbeteren van de totale marktpositie voor de zakelijke dienstverlening; gezondheidszorg, onderwijs en educatie, horeca en hospitality, logistiek, retail, MKB. In deze functie ligt de nadruk sterk op het onderhouden en aangaan van (nieuwe) relaties en netwerken. Je acquireert en draagt zorg voor de aanbestedingen bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Je houdt je actief bezig met het zelfstandig organiseren en uitvoeren van de verkoop en het verkoopproces in het bewerkingsgebied. Daarnaast zorg je er samen met de huidige verkopers dat er een hecht en gedreven team ontstaat. Ook neem je actief deel (samen met de directie) aan de totstandkoming en uitvoering van het (commerciële) jaarplan voor het eigen werkgebied.


Functie eisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting. Liefst ervaring in de AV branche.
 • Je bent woonachtig in het midden van NL, regio Rotterdam/Utrecht/Randstad.
 • Je bent ambitieus en hebt een sterke salesdrive.
 • Je bent resultaatgericht, pro-actief, integer en een echte doorzetter met overtuigingskracht.
 • Je wilt de order closen en kunt dat ook.

 

Wij bieden:

Wij bieden je een prachtige baan in een innovatieve, technische omgeving binnen een collegiale en stimulerende cultuur. 2.Orange is een bedrijf met een dynamisch karakter en groei in de genen. Je krijgt bij ons de kans jezelf te ontplooien om zo onze tevreden klanten nog beter te kunnen helpen. Je verdient een competitief salaris en profiteert bovendien van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team van Audiovisuele en ICT specialisten versterken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.


Meer informatie:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan van der Linden, Directeur, via telefoonnummer: 010 – 8200306 of vanderlinden@2orange.nl

Wij adviseren, realiseren, installeren en onderhouden ruimtes waarin Audiovisuele & ICT totaaloplossingen een centrale plaats innemen. Onze dienstverlening omvat Audiovisuele & ICT oplossingen, audiovisuele ruimte-inrichting, videocommunicatie, digital signage en conference systemen; voorzien van slimme services. Wij hebben een breed portfolio kwaliteitsproducten van gerenormeerde fabrikanten. Wij realiseren de nieuwste oplossingen voor onze klanten zoals overheden, zakelijke gebruikers, onderwijsinstellingen en gezondheidsinstellingen. De installaties bestaan bij deze klanten bestaan uit één enkele ruimte tot inrichting van een gehele locatie met audiovisuele oplossingen. Naast het installeren verzorgen wij ook het preventief en correctief onderhoud van de oplossing. 

Functieomschrijving:

Vanwege de uitdagende groei van onze AV en ICT activiteiten willen wij  graag kennis maken met een gedreven ICT technicus (fulltime) AV & ICT oplossingen, Videoconference, Digital Signage, Streaming. Je begint met een inwerkperiode, waarin wij je wegwijs maken in de manier waarop wij onze Audiovisuele & ICT oplossingen adviseren, installeren, integreren én onderhouden. Daarna ga je aan de slag binnen een enthousiast en collegiaal team specialisten. Je implementeert AV & ICT software en hardware oplossingen en gaat deze ook onderhouden.ICT. Dit doe je onder leiding van een projectmanager met wie je nauw samenwerkt. Samen ben je verantwoordelijk voor de vlekkeloze implementatie en oplevering. Je komt overal en krijgt de kans om bij gerenommeerde organisaties een kijkje in de keuken te nemen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de uitvoer van onze ICT services en ondersteun je onze collega’s en opdrachtgevers met advies en pre-sales taken.

Functie eisen:

MBO+ werk- en denkniveau; Kennis van switches, routers, firewalls, IP netwerken, DNS, V-lan etc.; Kennis van Microsoft Windows producten en Windows Server (aangevuld met mogelijke certificaten) Maar naast deze eisen vinden wij het nog belangrijker dat je beschikt over de volgende eigenschappen: Analytisch en doelgericht; Stressbestendig en flexibel; Communicatief; Representatief en Klantgericht.

Wij bieden:

Een uitdagende baan voor een talentvolle AV-ICT technicus, die het beste uit zichzelf wil halen. 2.Orange is een innovatieve, technische organisatie met een plezierige en stimulerende cultuur waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Als AV-ICT technicus bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen een team van specialisten. Als “learning company” bieden wij je de mogelijkheid om cursussen te volgen en bij te scholen. De functie is per direct beschikbaar, je verdient een goed salaris en je profiteert bovendien van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Bel ons of mail 010-82 00 306  - info@2orange.nl voor een kennismaking met jouw toekomstige collega's en werk.

Ontwikkelingen in de audiovisuele-ict branche staan niet stil maar volgen elkaar in een rap tempo op. Wij zijn als Audiovisueel ICT system integrator dagelijks bezig op het vlak van audiovisuele technieken en ICT. Ons team bestaat uit diverse afdelingen zoals commercieel, marketing, technisch, werkvoorbereiding en ondersteunend. Als opleidings gecertificeerd bedrijf bieden wij, ook in het kader van onze verantwoordelijkheid als organisatie midden in de samenleving, de mogelijkheid om stage te lopen.

Ben jij op zoek naar een stage plek binnen een hecht team van collega's en wil jij je talent verder ontwikkelen binnen ons bedrijf en branche? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor jou en hoe wij gezamenlijk kunnen werken aan een goede samenwerking.

Je kunt bellen of mailen naar info@2orange.nl t.a.v. de directie, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook 010-82 00 306

Functieomschrijving:

De specialist Europese aanbestedingen wordt ingezet bij complexere audiovisuele en ict gerelateerde offertes en aanbestedingen. Je vervult daarbij een regiefunctie. Je plant en coördineert het gehele offerte/ aanbestedingstraject. Je schrijft en redigeert offerteteksten en controleert offertes en aanbiedingen op alle formele eisen en volledigheid. Kortom: je begeleid en bewaakt het gehele proces zodat de offertes voor de gestelde deadline zijn ingediend.

Met jouw kennis en kunde maximaliseren wij de win kans van een offerte of aanbesteding!


Functie eisen:

 • Opleidingsniveau: HBO+/universitair
 • Ervaring met Europese aanbestedingen
 • Ervaring met Audiovisuele oplossingen
 • Ervaring met projectmanagement
 • Sturend in complexe vraagstukken
 • Analytisch en cijfermatig
 • Adviesvaardig en in bezit van overtuigingskracht
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheidWij bieden:

Wij bieden je een prachtige baan in een innovatieve, technische omgeving binnen een collegiale en stimulerende cultuur. 2.Orange B.V. is een bedrijf met een dynamisch karakter en groei in de genen. Je krijgt bij ons de kans jezelf te ontplooien om zo onze tevreden klanten nog beter te kunnen helpen. Je verdient een competitief salaris en profiteert bovendien van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team van Audiovisuele en ICT specialisten versterken? Neem dan vandaag nog contact op om eens van gedachten met elkaar te wisselen.


Meer informatie:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan van der Linden, Directeur, via telefoonnummer: 010 – 8200306 of vanderlinden@2orange.nl

Functieomschrijving:

De Marketing medewerker ondersteunt een breed scala van Marketing en Communicatie projecten. Je bent een echte expert op het gebied van online marketing, SEO & SEA, social media, marketing en communicatie, tekstschrijven en marketing content. Binnen onze verschillende business units werk je samen met collega’s en externe partners en zorg je voor het hoogst mogelijk haalbare resultaat. Je werkt naar de beste oplossing om een optimaal resultaat voor de klant te bereiken en de marketing doelstellingen te behale


Functie eisen:

 • HBO-opgeleid in de richting van Marketing, Communicatie, Journalistiek of vergelijkbaar.
 • Ervaring op het gebied van Social Media, SEO & SEA, Marketing Content, Communicatie.
 • Continu op de hoogte van alle trends en nieuwe technologieën op gebied van online marketing en weet deze toe te passen binnen je marketing activiteiten.
 • Stressbestendig, flexibel en kunt snel schakelen in ad-hoc projecten.
 • Innovatief, gestructureerd, secuur en een teamplayer.

 

Wij bieden:

Wij bieden je een prachtige baan in een innovatieve, technische omgeving binnen een collegiale en stimulerende cultuur. 2.Orange is een bedrijf met een dynamisch karakter en groei in de genen. Je krijgt bij ons de kans jezelf te ontplooien om zo onze tevreden klanten nog beter te kunnen helpen. Je verdient een competitief salaris en profiteert bovendien van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team van Audiovisuele en ICT specialisten versterken? Neem vandaag dan nog contact op om vrijblijven de mogelijkheden te bespreken.


Meer informatie:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan van der Linden, Directeur, via telefoonnummer: 010 – 8200306 of vanderlinden@2orange.nl

Functieomschrijving:

Als Software Developer bij SBCNL ontwikkel en bedenk je slimme en gebruiksvriendelijke audiovisuele en communicatie gerichte software oplossingen.  Je bent in staat ingewikkelde processen te vertalen naar intuïtieve software. Je werkt aan vernieuwende, uitdagende projecten en bent op de hoogte van de nieuwste technologieën. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering en implementatie ben je eindverantwoordelijk voor de juiste werking van de software. Daarnaast biedt je onze klanten technische ondersteuning.


Functie eisen:

 • Een IT gerelateerde HBO of WO opleiding
 • Technische invulling geven aan de gewenste functionaliteiten, zowel onderhoud, als volledig nieuwe functionaliteiten
 • Ontwikkelen, documenteren en beheren van de technologie die in de software wordt toegepast
 • Waar nodig accountmanagement ondersteunen in het helder krijgen van de klantwens en mogelijkheden
 • Het proactief inspelen op ICT ontwikkelingen in de markt en het zorgdragen voor een juiste vertaling hiervan naar de interne organisatie
 • Documenteren, testen en het correct opleverenWij bieden:

Wij bieden je een prachtige baan in een innovatieve, technische omgeving binnen een collegiale en stimulerende cultuur. SBCNL is een bedrijf met een dynamisch karakter en groei in de genen. Je krijgt bij ons de kans jezelf te ontplooien om zo onze tevreden klanten nog beter te kunnen helpen. Je verdient een competitief salaris en profiteert bovendien van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team van Audiovisuele en ict specialisten versterken? Kom dan vandaag nog in actie en regel een afspraak om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen


Meer informatie:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan van der Linden, Directeur, via telefoonnummer: 010 – 8200306 of vanderlinden@sbcnl.nl


Over SBCNL:

SBCNL is als software bedrijf een partner van 2.Orange B.V. 2.Orange verzorgd dan de levering en installatie van audiovisuele componenten zoals een touchscreen, monitor, bekabeling en overige benodigde componenten. 2.Orange B.V. beschikt over een vast team van eigen installateurs welke de software applicaties van SBCNL installeert. SBCNL en 2.Orange zijn in hetzelfde bedrijfspand gevestigd en versterken elkaar door oplossingen te bieden voor audiovisuele vraagstukken.