Accountmanager

Accountmanager

Functieomschrijving:

Als Accountmanager ben je volledig gericht op het behalen van omzetgroei en het verbeteren van de totale marktpositie voor de zakelijke dienstverlening; gezondheidszorg, onderwijs en educatie, horeca en hospitality, logistiek, retail, MKB. In deze functie ligt de nadruk sterk op het onderhouden en aangaan van (nieuwe) relaties en netwerken. Je acquireert en draagt zorg voor de aanbestedingen bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Je houdt je actief bezig met het zelfstandig organiseren en uitvoeren van de verkoop en het verkoopproces in het bewerkingsgebied. Daarnaast zorg je er samen met de huidige verkopers dat er een hecht en gedreven team ontstaat. Ook neem je actief deel (samen met de directie) aan de totstandkoming en uitvoering van het (commerciële) jaarplan voor het eigen werkgebied.


Functie eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting. Liefst ervaring in de AV branche.
  • Je bent woonachtig in het midden van NL, regio Rotterdam/Utrecht/Randstad.
  • Je bent ambitieus en hebt een sterke salesdrive.
  • Je bent resultaatgericht, pro-actief, integer en een echte doorzetter met overtuigingskracht.
  • Je wilt de order closen en kunt dat ook.

 

Wij bieden:

Wij bieden je een prachtige baan in een innovatieve, technische omgeving binnen een collegiale en stimulerende cultuur. 2.Orange is een bedrijf met een dynamisch karakter en groei in de genen. Je krijgt bij ons de kans jezelf te ontplooien om zo onze tevreden klanten nog beter te kunnen helpen. Je verdient een competitief salaris en profiteert bovendien van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team van Audiovisuele en ICT specialisten versterken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.


Meer informatie:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan van der Linden, Directeur, via telefoonnummer: 010 – 8200306 of vanderlinden@2orange.nl